#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

mükemmel. Allah nazardan saklasın.

uyanık olsun burakla hamiti frikiklere ortak etmesin :D:D:D

[video=youtube;5DJmuSEtfoA]https://www.youtube.com/watch?v=5DJmuSEtfoA[/video]

7:07 ve 13:10

Selcuk Inan cakiyor adama adam kuduruyo :D

Bu Selcuk bukadar iyimiki bukadar gol atiyo pes hatasi sovuyo felan... commentlere bakin :asd:

SÖylenecek söz yok da. Sanki geçen sezona nazaran bir parça düşmüş gibi. Ya da bana öyle geliyor, belki de bu kadar kaliteli oyuncunun arasında çok fazla göze batmıyordur..

kaptanlık yakıştı reise nazar değmesin çizgisi hep böyle sürer inş.

Pazubandını taktıktan sonra daha çok sorumluluk aldı.Yekta'ya verdiği pasa ancak şapka çıkarılır.:tiphat:

Saray'ın Reis'i:tiphat:

geçen senede vardı o kaliteli oyncular ama kendini net gösteriyordu banada öle geliyor . geçen seneki performansndan az düşmüş gibi . ama hak vermek lazm adama . sene daha yeni başladı ve milli takım stresleri . toplar yavaşça kendini . geçen senenin başındada aynı şey söyleniyordu . bu adam trabzondaki gibi oynamıyor diye snra bir zmn geçti adam trabzondaki performansını bile katladı üstüne koydu...

attığın paslara kurban reis bu gözler böyle bir adam gördü yaaa allah seni başımızdan eksik etmesin nazarlardan korusun inş.

Tabi performansında düşüklük var ama o kadar önemli değil.Melo daha kendine gelemediği için Selçuk arkayı kollamak zorunda kalıyor.Tam gösterremiyor kendini bu yüzden.Ama tabi bu hali, kendini gösterememiş hali.Kendini gösterince ne olur acaba?:tiphat:

Tabi performansında düşüklük var ama o kadar önemli değil.Melo daha kendine gelemediği için Selçuk arkayı kollamak zorunda kalıyor.Tam gösterremiyor kendini bu yüzden.Ama tabi bu hali, kendini gösterememiş hali.Kendini gösterince ne olur acaba?:tiphat:

Dün akşamki maçı görene kadar bu yoruma katılırdım.Ancak bunun daha da üstüne koymak Xavi olmak demek resmen.

Adam markajı,bileğe darbe,her türlü oyuna karşı adam damga vurdu maça.Bakmayın siz Yekta ve Umut gol atamadığı için konuşulmuyor pek.Ama attığı o 2 pas bildiğin asisttir.

Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu! Frikik ustası. Yerli Xavi diyorlar ama ben Xavi için İspanyol Selçuk diyorum! :asd:

[video=youtube;SOB9XHOzRak]https://www.youtube.com/watch?v=SOB9XHOzRak[/video]

[video=youtube_share;hyLtgchKkVk]https://youtu.be/hyLtgchKkVk[/video]

:016:

aga bu herif gelmis gecmis en iyi turk oyuncu, no kiddin.

Baştan söyleyelim yarın bir gün formsuz dönemi olur,5-6 maç kötü oynarsa sakin olun.Ağır eleştirenin,futbolculuğuna laf edenin kalbini kırar,ceza alırım :asd:

Türkiyede bugüne kadar çok yetenekli futbolcular vardı ama Selçuk komple bir futbolcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt