Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.988
- 41
- 1.513
Cevap: #8 Selçuk İnan
ofsayt taktiği markaj pislik işlemez SELÇUK İNANırsa AFFETMEZ
))))))))))))))))))))
ofsayt taktiği markaj pislik işlemez SELÇUK İNANırsa AFFETMEZ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evini dağıt toplamaya gelelim reissssssssssss![]()
Nasıl devreye girmedi? En az 4 asistini yediler adamın.Antalya maçında pek devreye girmedi, kuvvetle muhtemel Manchester maçına kendini hazırlıyor. Çok şeyler yapacaktır diye düşünüyorum..
Nasıl devreye girmedi? En az 4 asistini yediler adamın.
Benim gözümde Selçuk paha biçilemez bir oyuncu ve benim beklentilerimi kesmedi Antalya maçındaki performansı.Ayrıca Antalya maçının 2. yarısını ciddiye alarak değil, vakit geçsin diye izledim maç ilk yarı bitmişti. Ayrıca Manchester maçında bizi mest edeceği düşüncesindeyim.
aga sen Antalya macında ne izledin :ka23:
Antalya maçında pek devreye girmedi, kuvvetle muhtemel Manchester maçına kendini hazırlıyor. Çok şeyler yapacaktır diye düşünüyorum..
Antalya maçında pek devreye girmedi, kuvvetle muhtemel Manchester maçına kendini hazırlıyor. Çok şeyler yapacaktır diye düşünüyorum..
Doğru 5 tane %100'lük gollük pas verdi. 25 tane verip, 15 tanesinin mutlaka gol olması gerekiyordu.
bana göre de mehmet ozdilek denen hoca,selcuk un basına bi adam dikmesine ragmen müthiş oynadı, hatta onceki maclara gore daha istekliydi,hırslandı sanırım basına adam dikilince. hele bir de pazubandı taktıktan sonra, izlemeye doyum olmadı.
Öncelikle '' aga '' ya ithafen kendi çevrenizde sık sık kullandığınız jargonları en azından samimiyetinizin olmadığı kişilere karşı kullanmamanızı tavsiye ederim yada bana kullanmayın kendi adıma kabulümdür.
Açıkçası Antalya maçı 0 - 1 olana kadar tehlikesiz bölgede nispeten geride ve orta alanda top dolaştırmak ile geçti. Golde Ambrabat'ın zekası ve Elmander'in fırsatçılığı var. Daha sonra maç 0 - 2 olana kadar oyunun kontrolü Antalya'ya geçti fakat Anltalya tehlikeli bir pozisyon yakalayamadı. Tam ikinci yarı zor geçecek dediğim anda maç 0 - 2 oldu ve ardından kırmızı kartla maç 2. yarı başlamadan bitti. 10. kişilik kafaca bitmiş ve dağılmış bir rakip karşısında Galatasaray gibi büyük bir takımın maçı sürklase etmesi kadar normal birşey yok açıkçası ben ilk gol ile ikinci gol arasındaki sahada yaşananlara pek anlam veremedim ve maçta en dikkatimi çeken de o dakikalar oldu.
Antalya maçında takım fazla kasmadan 0 - 4 gibi bir skora ulaştı ve Manchester maçı öncesi en arzu edilen hadiseydi bu ve bunu yaşadık şanslıyız. Antalya maçında ikinci gol gelmese devreden sonra maç daha heyecanlı ve stresli geçebilirdi.
Velhasıl kelam Selçuk'ta fazla kasmasına gerek kalmadı ben maçta Ambrabat'tan sonra en çok Melo'yu beğendim oyuna girdikten sonrada Burak çok şey fark ettirdi takımda. Selçuk top kaptırmaması attığı paslar uzun toplarla yine iyiydi o kadar. Selçuk kendi adıma maçtaki performans standardı çok üst olan bir oyuncu ama Antalya maçında devreye girmesini gerektirecek bir senaryo oluşmadı oda kendini pek yormadı, dediğim gibi kendini kafaca Manchester maçına hazırlamış gibiydi, esas Selçuğu ben Old Trafford'ta izleyeceğimizi düşünüyorum..
Bir cümlen dikkatimi çekti.
'' Golde Ambrabat'ın zekası ve Elmander'in fırsatçılığı var. '' dedin, zaten o yüzden alıyoruz böyle futbolcuları.
Açıkcası antalya maçında tam reaksiyon gösterseydi takımımız, manu maçından korkardım şimdi daha umutlu gidiyoruz..
Katılmıyorum sana.![]()
Arkadaşlar dikkatinizi çekiyor mu? İsimler konusunda sürekli bi tartışma almış başını gidiyor.
Dün elmander konusunda vardı, bugün Selçuk konusunda görüyorum. Takım, camia bu kadar iyiyken bizim taraftar olarak kucaklaşmamız lazm, hala birbirimizi yiyoruz.
Herkes kendi fikrini fütursuzca karşı tarafa empoze etmeye çalışıyor. Halbuki kimse bilmiyor ki, artık 3 yaşındaki çocuklar bile bir çikolatayla kanmıyor. Fikire saygı forumların ayakta kalabilmesi için bu elzem.
Nasıl bi saygısızlık gördünüz bu sayfada anlayamadım açıkçası..
Evet fikir uyuşmazlığı olmuş ve tartışmışsınız ama saygısız bi ifade göremedim konuda..
Herkes kendi fikrini fütursuzca karşı tarafa empoze etmeye çalışıyor. Halbuki kimse bilmiyor ki, artık 3 yaşındaki çocuklar bile bir çikolatayla kanmıyor. Fikire saygı forumların ayakta kalabilmesi için bu elzem.