#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

2.yarı kırmızı görebilirdi ha.. ortasahada istemeden de olsa rakibin aşil tendonuna bastı ya...ama hırslı gördüm.ve çok iyi mücadele etti : )bence selçuk ve melonun orduspora golü var.

Ulan o düştüğün pozisyonda ödüm dışkıma karıştı, sakatlandın diye ne korktum be reidz..:ayatollah:

Refik,sergen,emir,gökhan ve renktaşlarım beni bi ferahlatın. Selçuk'un asık suratı öldürecek beni. Gol sevinçlerine de gelmiyor sanki..

Kuruntu mu yapıyorum.? Bişey yoktur umarım yok diyin yok diyin :sad007:

Refik,sergen,emir,gökhan ve renktaşlarım beni bi ferahlatın. Selçuk'un asık suratı öldürecek beni. Gol sevinçlerine de gelmiyor sanki..

İnan, yapısı itibariyle anlamsız gollere sevinmez aga. ama Buragın attıgı ilk golde sevindi. rakip zayıftı zaten.

isin ozu, İnan biraz cool bir agadır.

Abi bi koysa şöyle frikikten havaya zıplasa yumruğu savursa valla bende yapcam onunla beraber :D

Kuruntu mu yapıyorum.? Bişey yoktur umarım yok diyin yok diyin :sad007:

Satriani'nin dediğine ilavem yok renktaşım, olayı net özetledi..:yenieek:

Selçuuuuuk Selçuuuuuukk, Selçuuuuuuk Selçuuuuuukkk!!

Keşke her maç sahaya o kaptan çıksa :016:

Grande Capitano :ayatollah:

Bence dün pek iyi değildi. Tabi rakibin vasat olmasının da etkisi vardır belki ama Melo daha iyiydi dün.

Çok olgun,bu aralar kendisini kanıtlamaya çalışan arkadaşlarına öncelik veriyor,tam bir kaptan:ayatollah:

Melo da Selçuk da görevlerini yaptıkları zaman Galatasaray çok zor puan kaybeder.

Bakın ekstra bir şey değil, sadece görevlerini yapacaklar.

Bence dün pek iyi değildi. Tabi rakibin vasat olmasının da etkisi vardır belki ama Melo daha iyiydi dün.

Dün fazla kasmadı bence. Ayrıca 2-3 çok net süper ara pası da attı. Selçuk'un bunları yapması lazım zaten.

Selçuk'tan her maç gol beklemek, her maç %100'ünü vermesini beklemek haksızlık olur bence :ka19:

Hangi maclarda sahneye cikmasi gerektigini gayet iyi biliyor, bu macta da kasmasina gerek yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt