#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

Topu alınca illa topa basıp bekleme yapıyor. Yav iki çalım dene yada hızlı pas at. Maestro diyoruz fakat takımı baya yavaşlatıyor. Geçen seneden eser yok. Acil toparlanmalı.

Oyun içinde pek rol almadı. Etkisizdi. İzlemek istediğimiz Selçuk bu değil..

Selçuk İnan Melo ile beraber en çok güvendiğim isim.Maçlar önemli olunca beklentiler büyük oluyor.Adamın ilk organizasyonu.Ben bugün bal yapmayan arı gibi gördüm Selçuk'u.Biraz tecrübe edindikten sonra o muazzam etkisini göreceğiz.

Benim kafamda Selçuk'tan Hagi yaratmak gibi bir düşünce var.Ama çok farklı özellikte oyuncular.Selçuk kolay adam geçen bir oyuncu olmak yerine derinlemesine ve nokta paslarıyla hatta ve hatta ölümcül vuru şlarıyla kendisini "10 numara" tabiri olmaktan uzaklaştırıyor.

Ama benim ona güvenim sonsuz.Kalan maçlarda etkisinin üst düzey olacağını beklediğim topçuların başında geliyor İNAN...

Bu adam da ilk kez Samp.Ligi seviyesinde oynuyor. Cok yuklenmemek gerek, buyuk adamdir reis.

AW: #8 Selçuk İnan

Selcukta havalandi cok. Bu sene top mop oynadiginiz yok sizin meloyla. 1 degil 3 degil 5degil sezon basindan beri tum maclarda felaketsiniz

Havalanır öyle xelçuk felan diye överse toplum, adam aha ben oldum der kendi kendine.

Ardami messimi, selçukmu xavimi dersen işte böyle olur.

Çok çalışmasi lazim bu arkadaşlarin.

Öyle iki frikik çekmeyle olmaz bu işler.

Send from my HTC OneX using Tapatalk 2

bu adama acayip bir haksizlik yapiliyor

resmen koca orta sahad atek basina oyniyor cocuk.

hem defansta, hem ofansta acayip yalniz kaliyor

bu adama acayip bir haksizlik yapiliyor

resmen koca orta sahad atek basina oyniyor cocuk.

hem defansta, hem ofansta acayip yalniz kaliyor

Tamam kardeş iyi topçu selçuk.

Biz yenilgiden dolayi biraz sinirliyiz.

Ama iyi topçu olmak yetmiyor avrupada.

Çalişacak daha hızlı düşünüp hareket edecek selçuk.

Bugünkü tempoyla, kalçasını çıkarıp faul alma çabasıyla biryere varamayiz.

Ileriye doğru kanatlara doğru pozitif bir şekilde top dağıtacak.

Topu alırken bir sonraki hamleyi beyin gerçekleştirecek.

Bunları yapmadiktan sonra bizim cl'de başarı yakalamamiz imkansiz.

kendimden utaniyorum bunu yazdigim icin ama nerde "selcuk milli takimda nasil oynamaz, avci istfiaaaaa " diyenler??? siz hala süper lig= avrupa zanedin. ayrica frikik den gol atmakla olmuyor iste bu isler. 37 yasindaki scholes bu seviyede daha sürekli pozisyon üretiyor. Selcuk kafasini kaldirana kadar rakip yerlesiyor. hizli oynayamiyor, düsünemiyor.

Bunun yaşla ne alakası var ? Teknik ve zeki bir oyuncu bu dediğini her yaşta yapabilir. Ayrıca United'ın oluşturduğu pas trafiği ve atak organizasyonlarını bizimle bir tutabilir misin ?

Cevap: AW: #8 Selçuk İnan

Tamam kardeş iyi topçu selçuk.

Biz yenilgiden dolayi biraz sinirliyiz.

Ama iyi topçu olmak yetmiyor avrupada.

Çalişacak daha hızlı düşünüp hareket edecek selçuk.

Bugünkü tempoyla, kalçasını çıkarıp faul alma çabasıyla biryere varamayiz.

Ileriye doğru kanatlara doğru pozitif bir şekilde top dağıtacak.

Topu alırken bir sonraki hamleyi beyin gerçekleştirecek.

Bunları yapmadiktan sonra bizim cl'de başarı yakalamamiz imkansiz.

bende sana diyorum ki, adam cok yalniz kaliyor

ileriye top aticak diyorsun, atti bugun, ne oldu?

duvara carpmis gibi geri geldi top

kanatlara dogru veriyor topu, gerek amrabat, gerek aydin, gerek emre, hepsi tekrar dönüyor, selcuka veriyor.

sonra selcuk kaldiriyor topu burak, umuta dogru, ya ofsayt, yada rakibe giden top, yada dedigim gibi duvara carpmis gibi dönen ve kaalemizde atakla sonuclaniyor o top.

adam ne ofans yapabiliyor - cunku yerini kaybettigi an rakip stoperlerle birebir kalicak, bir tek melo olacak belki, eger yetisirse- nede ofans

ben 3 saattir yaziyorum, bu topcularla, bu dizilisle ve yaninda hazir olmayan bir melo ile selcuk hicbirsey yapamaz, yapamiyorda.

bu yuzden benca haksizlik ediliyor adama.

maci izlerken selcukun ne kadar caresiz kaldigini görebiliyorsun cok net bir sekilde

bugun selcukun yerine istedigin bir b2b getir, koy selcuktan iyi oynayamazdi.

bugun xavi, pirlo olsa selcukun yerinde, durum pek degismezdi.

selçuğun performasının düşmesi kendisiyle alaklaı değil,melo çok yetersiz geçen seneki gibi kanatta oynayanlar orta sahaya yardım etmiyor.düşünün, ikili orta sahada oynayacaksınız yanınızdaki arkadaşınız dökülüyor,güvenle ileri çıkabilirmiydiniz?sürekli geriye gelmek zorunda kalırsanız ileriye çıktığınızda enrejiniz ne kadar kalabilir.selçuk maç içinde defanstan top çıkarıyo,orta sahada pas dağıtyor,pres yapıyor birde top kazanmaya çalışıyor.bu düşüş çok normal.enginli ve hamitli kanatlarımız bizi uçurur diye düşünüyorum.

selçuğun performasının düşmesi kendisiyle alaklaı değil,melo çok yetersiz geçen seneki gibi kanatta oynayanlar orta sahaya yardım etmiyor.düşünün, ikili orta sahada oynayacaksınız yanınızdaki arkadaşınız dökülüyor,güvenle ileri çıkabilirmiydiniz?sürekli geriye gelmek zorunda kalırsanız ileriye çıktığınızda enrejiniz ne kadar kalabilir.selçuk maç içinde defanstan top çıkarıyo,orta sahada pas dağıtyor,pres yapıyor birde top kazanmaya çalışıyor.bu düşüş çok normal.enginli ve hamitli kanatlarımız bizi uçurur diye düşünüyorum.

olay bu iste, hem kanatlardaki adamlar yuzunden simdilik, hemd emelonun hazir olmamasi selcuku cok ama cok pis etkilemis durumda, etkilemez mi?

zaten sana karsi oynayanlarin %80 3'lü orta saha ile oyniyor birde

bende sana diyorum ki, adam cok yalniz kaliyor

ileriye top aticak diyorsun, atti bugun, ne oldu?

duvara carpmis gibi geri geldi top

kanatlara dogru veriyor topu, gerek amrabat, gerek aydin, gerek emre, hepsi tekrar dönüyor, selcuka veriyor.

sonra selcuk kaldiriyor topu burak, umuta dogru, ya ofsayt, yada rakibe giden top, yada dedigim gibi duvara carpmis gibi dönen ve kaalemizde atakla sonuclaniyor o top.

adam ne ofans yapabiliyor - cunku yerini kaybettigi an rakip stoperlerle birebir kalicak, bir tek melo olacak belki, eger yetisirse- nede ofans

ben 3 saattir yaziyorum, bu topcularla, bu dizilisle ve yaninda hazir olmayan bir melo ile selcuk hicbirsey yapamaz, yapamiyorda.

bu yuzden benca haksizlik ediliyor adama.

maci izlerken selcukun ne kadar caresiz kaldigini görebiliyorsun cok net bir sekilde

Dediklerinde doğruluk payı var.

Ama top selçuka gelince vites büyütmüyor aksine en baştan topu saklama derdine giriyor.

Yeri geldiğinde sakla ama herzaman ayni hareket olmaz.

Kanatlara aktarana kadar o kanattaki boş adamı ikiliyor rakip.

Dediğin gibide topu selçuka geri verme mecburiyetinde kaliyorlar.

Selçuk iyi topçu lafim yok ama cl seviyesinde devamlilik yada başari istiyorsa biraz daha çabuk düşünüp oynamasi lazim.

Bu sezon herkes için tecrübe olsun.

Bilhassa yönetimimiz için.

Bitirici forvetin yok.

Ön libero desen hiç yok.

Sol bek yok.

Oyunun kilidini açabilen deneyimli bir orta sahan yok.

Engin var oda ne yapacağı belli değil.

Neyse uzatmayalım.

Hadi iyi geceler.

#8 Selçuk İnan

selcuk amrabata pas atmadi bugun huc hatirlamiyorum

amrabat tum toplari ebueden aldi

Braga maglubiyetinin en büyük sorumlularindan biri. Maalesef avrupada ligde oynadigi gibi oynayamiyor.

what a dissapointment bosz

#8 Selçuk İnan

buraga umuta ve amrabata pasi varmi die dusunuyorum

aklima buraga bir pasi gelior ofsaytla kesilen macin sonunda

umarim boyle oynamaz her avrupa macinda

buraga umuta ve amrabata pasi varmi die dusunuyorum

aklima buraga bir pasi gelior ofsaytla kesilen macin sonunda

umarim boyle oynamaz her avrupa macinda

super oynasa ne degisecek

CL maceramız baslamadan bitmis {just like eto'o}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt