#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

hiç lamı cimi yok, adam bildiğin formsuz işte, yok meloymuş, yok bilmemneymiş.

Bence performansı Melo'dan çok Engin'e endeksli.Selçuk'un geçen sene de sıkıştığı zamanlar oldu ve bu zamanlarda Engin devreye giriyordu.Şimdi hem takım olarak hem de bireysel performans olarak bu kadar düşük kalmamızın nedeni alışık olduğumuz anlayışın sahada olmayışı, Fenerbahçe ile oynadığımız maçı düşünün o maçtaki performansımız çok iyiydi, çok fazla gol pozisyonu bulduk.Engin kanatta oynuyor olmasına rağmen hem takım savunmasına inanılmaz yardım ediyordu hem de hücumda takımı çok iyi yönlendiriyordu, şimdi ise bunu yapcak adamımız malesef yok.

Sorumluluktan kaçtı bu maçta, onun sebebi de bütün takımın ruh gibi dolanması

Tamam da Avci'ya niye mok atiyorsunuz? elinde tecrübeli ve fit bir Emresi olan adam Selcugu oynatir mi?? akil var nizam var. Selcuk profesyonel olacak isini yapacak. bu seviyelerde olmadigini görmesi lazim ekstra idman yapmasi lazim.

Göz var izan var.

Akıl var mantık var.

Selçuk çalışıyor, kariyerine bakarsan belli bu. Yan gelip yatan bir adam değil. Ben fena oynamadığını düşünüyorum ama son iki maçta takımda ki çoğu topçuyla beraber Selçuk da kötü gözüktü gol atamadığımız için.

Geçen sene de ilk haftalar yavaştı Selçuk, birkaç haftaya daha iyi olacaktır.

Melo, Selçuk kötü olduğu için kötü değil. Selçuk kötü olduğu için Melo kötü görünüyor.

biri fizik olarak biri mental olarak geçen seneye göre kötü

yumurta tavuktan

Burak geldi performansı düştü..

Her topu ona oynamaktan frikikleri ona bırakmaktan güzelim Galatasaray kariyerinin içine ediyor..

Bence fark burda..

Her top Burak'a..

Son derece amatör zihniyetle oynuyor..

Korner ve duran topları bile kullanmadı nasıl lider anlamadım..

Melo, Selçuk kötü olduğu için kötü değil. Selçuk kötü olduğu için Melo kötü görünüyor.
Melo&Selçuk efsane ikilisini kötü gösteren, onları moralman ve fizikman yıkan, Amrabat&Hamit veya Amrabat&Aydın ikilileridir. Galatasaray derhal Emre&Engin'e geri dönmeli. Sorunların kaynağı sol ve sağ açıklardır.

Melo ve Selcuk'un düzelmesi icin Engin'in sahada olmasi lazim.

Cok yardim ediyor Engin göbege.

inş abdulley seni milli takıma çağırmazda 1 hafta tatil yapıp kafanı dinlersin yada milli takımı falan bırak ya sonra geri dönersin nasılsa yeni t.d ile yeterki sen üzülme.

inş abdulley seni milli takıma çağırmazda 1 hafta tatil yapıp kafanı dinlersin yada milli takımı falan bırak ya sonra geri dönersin nasılsa yeni t.d ile yeterki sen üzülme.

Öyle birşey olursa Selçuk bunalıma girer ve adamın sonu olur bu :(

Uyum içinde olduğu şampiyon takımla çok oynandı, küsmesi doğal. Birde milli takımdan dışlanması tuz biber ekti.

hamitin hayatta kaç frikik golü var burak ın kaç golü var geçen yıl rekor kırmışım ben olsam bende küserim diğer oyuncular destek olması lazım efendiliğnden ses çıkarmıyor ama belliki morali bozuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt