#8 Selçuk İnan (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Selçuk İnan

eger haftaya yekta ile oynar ve gene iyi oynarsa, o zaman simdiy ekadar harbiden melo yuzunden etkisiz kalmis olur

burak'a yaptığı asisten önce orada tola buluşan kişinin selçuk olduğunu öğrendiğimden itibaren gol olacağına o kadar emindim ki

asistlerı dısında bı numarası yoktu krıyatıf degıl kesınlıkle ,defansıf olarak zayıf

#8 Selçuk İnan

Bugun daha iyiydi, kendini yere birakmalar yoktu pek, umarim olmaz da.

Inisiyatif almaya calisti, ikili mucadelekerde biraz daha iyiydi.

Gerisine zaten yetenekleri musait. Cesaretli olsun yeter.

Selçuğun yanına fernandes gibi bi adam olsa :yenieek:

Büyünce ben de krıyatıf olcam. :f

bu oyununa da laf yapan varsa gitsin mersin idman yurdunu tutsun eski göz ağrısı orda top oynuyor.. özlediniz m.sarpı tabi

mesala bırebırı zayıf üst duzey mucadele yok sadece pasorlugu ve duran topları yanlısım varsa duzelt

bak istatıklere kaç top calmıs

O bölgede oynayan pasör bir oyuncunun bire birde de iyi olması bana göre elzem değil. Selçuk'un bölgesinde oynayan dünya çapında oyunculara bakarsak da aman aman bire bir de adam geçmiyor hiçbiri.

Üstelik oyunu 2 yönlü oynayan bir oyuncu. Takımın pas trafiğini yönlerdirmesi, duran toplar, oyunu geriden kurması ve birçok olumlu özelliği olan bir adam ve her zaman takımın en çok koşan oyuncularından.

Üst düzey mücadele yapan adamlar sadece işin savunma yönüyle ilgilenip, hücumda sorumluluk almayan oyuncular oluyor genelde.

Bu bağlamda Selçuk'tan ne beklediğimiz de önemli.

Hem pas yapsın, oyun kursun, sorumluluk alsın, pozisyon yaratsın...

Hem de savunmaya yönelik bir önlibero kadar top çalsın.

Hem de bire bir de ipe dizsin rakibi demek biraz haksızlık bence.

O bölgede oynayan pasör bir oyuncunun bire birde de iyi olması bana göre elzem değil. Selçuk'un bölgesinde oynayan dünya çapında oyunculara bakarsak da aman aman bire bir de adam geçmiyor hiçbiri.

Üstelik oyunu 2 yönlü oynayan bir oyuncu. Takımın pas trafiğini yönlerdirmesi, duran toplar, oyunu geriden kurması ve birçok olumlu özelliği olan bir adam ve her zaman takımın en çok koşan oyuncularından.

Üst düzey mücadele yapan adamlar sadece işin savunma yönüyle ilgilenip, hücumda sorumluluk almayan oyuncular oluyor genelde.

Bu bağlamda Selçuk'tan ne beklediğimiz de önemli.

Hem pas yapsın, oyun kursun, sorumluluk alsın, pozisyon yaratsın...

Hem de savunmaya yönelik bir önlibero kadar top çalsın.

Hem de bire bir de ipe dizsin rakibi demek biraz haksızlık bence.

rakıp gecmede vede mucadele gucu olarak bıraz daha aktıf olabılır

pasorlugune zaten dıyebılecegım hıcbırsey yok muaazzam

meloda yektada bu yonden bıraz daha onde,ama pasorlugu tabıkı selcvuk

burda bı futbolcunun eksıklerını soylemek herhalde suc degıl dıye bılıyorum

nasıl sarı dubalarla calısıyorsa mucadele gucunu artırmak içinde salon calısması yapabılır,belkıde yapıyordur

Eski günlerinden enstantaneler sundu bugün umarım devamı gelir

rakıp gecmede vede mucadele gucu olarak bıraz daha aktıf olabılır

pasorlugune zaten dıyebılecegım hıcbırsey yok muaazzam

meloda yektada bu yonden bıraz daha onde,ama pasorlugu tabıkı selcvuk

burda bı futbolcunun eksıklerını soylemek herhalde suc degıl dıye bılıyorum

nasıl sarı dubalarla calısıyorsa mucadele gucunu artırmak içinde salon calısması yapabılır,belkıde yapıyordur

Eksiklerini söylemek suç değil tabi, ama "i" harfi yerine "ı" harfini kullanmak suç, ben öyle kabul ediyorum. :)

İyi buldum bugün, skora direkt etki etti tek başına. Daha fazla sorumluluk aldı ve sonucunu gördük hep birlikte, umuyorum daha iyi olacak diğer maçlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt