Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.702
- 94.820
- 4.978
İçimizde de ajanlar var, dikkat etAşının içine çip koyduktan sonra şimdide bu ha, bu CIA ve Mossad fazla olmaya başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçimizde de ajanlar var, dikkat etAşının içine çip koyduktan sonra şimdide bu ha, bu CIA ve Mossad fazla olmaya başladı
tavsiye ederim hiç akıllı telefonum olmadıİş için olmasa bende bırakırım zaten Facebook hesabım yok, instayı kapatmayı beceremedim, Twitter kullanıyorum bir tek ama bu gidişle eski tuşlu telefona döneceğim sanırım
İnşallah benim bilgilerime bakmazlar üstadım. Korkumdan hemen sildim tüm konuşmaları artık şifreli konuşuyoruzFacebook bilgilerimizi satiyor diye zamaninda linç edilmişti millet instagrama geçmisti. (sanki instagram baskasina aitmis gibi)
simdi ise benzer durum whatsap üzerinde var. elbette bilgilerimizi aliyorlar ve kullanıyorlar. Telegram rus, bip ise yerli bilginizi kimin kullanmasini istiyorsaniz tercih sizin...
bizde emojiler ile derdimizi anlatmaya çalışıyoruz.İnşallah benim bilgilerime bakmazlar üstadım. Korkumdan hemen sildim tüm konuşmaları artık şifreli konuşuyoruz
Yıllardır yaptıklarını resmiyete dökmüşler. Neyine şaşırıyoruz ki![]()