8 Şubat 2021 Whatsapp Gizlilik İlkesi Değişimi

Kabul edenler ne olucak ornegın murhan kabul etmiş

"""Yarın tüm fotoğraflarınızın izinsiz kullanabileceği yeni facebook kuralı yürürlüğe girecek... Bugünün son teslim tarihi olduğunu unutmayın!!! Paylaşımlarınız mahkemede, size karşı kullanılabilir. Paylaştığınız her şey bugünden itibaren herkese açık hale geliyor"""

Şu gibi cümleleri paylaşımları yapanların hepsini sildim faceden...

Sürü psikolojisiyle koyun gibi biri bişey paylaştı mı 100 kişi de kopyalayıp yapıştırıyor ..sinşr oluyorum bu kadar sürü psikolojisi de fazla be kardeşim

WhatsApp gizlilik sözleşmesi iptal mi edildi?

Sosyal medyadaki iddialara göre; WhatsApp 8 Şubat 2021 tarihinde yürürlüğe girecek olan kullanıcı verilerini Facebook ile doğrudan paylaşabilmesine izin veren yeni gizlilik sözleşmesinden vazgeçti. Fakat hiçbir resmi kurumdan bu yönde bir açıklama yapılmamıştır.

CNN Yeni haber geçmiş
Yanlış anons olabilir

CNN kaynak gösterilerek yapılan paylaşımlarda bahsi geçen haber farklı bir olay, bu konuyla ilgili bir gelişme değil. Eski haberi kaynak gösterip CNN bile paylaşmış TV'de. Rezillik. Ardından da CNN kaynak olarak sosyal medyayı gösterip haber yapmış. Bu daha da komik. :asd:

Facebook tayfaya hastayım. Sanırsın ellerinde pentagonu çökertecek bilgiler var , gruplarda dünyayı yönetiyorlar herkeste bir bilgilerim amerikanın eline geçecek korkusu var. Ulan kim ne yapsın senin skndrk külotlu çorap kokulu grup konuşmalarını. O zaman s..tr gt akıllı tel kullanma

beni kim ne yapsin alsinlar hepsini okusunlar , belki acirlar para gonderirler

ErZYbfhXMAEyiaC

ilk veriler geliyor @Berke Karabacak ile ilgili wp den

Geri
Üst Alt