80. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Sonuç olarak olmasada herkes eğlenmiş gözüküyor güzel :D

Açsan n' olacak gene gelir geçerim :D

Sen aç şöyle 3-4 yarışma. HATTA 81. müthiş gider şimdi oh kafa rahat. :D Ağabey bırak artık şu rekabet işini yoruldum vallahi. :D

Şöyle bir 20-15 de falan sabitleyelim rekabeti. :D

Gençler kazansın.

Acilen 81 lütfen.
Katılıyorum 81 acilen yapılmalı :D
7MLm25.png

Sen aç şöyle 3-4 yarışma. HATTA 81. müthiş gider şimdi oh kafa rahat. :D Ağabey bırak artık şu rekabet işini yoruldum vallahi. :D

Şöyle bir 20-15 de falan sabitleyelim rekabeti. :D

Gençler kazansın.

4 kere üst üste kazanayım öyle :D

81 var mı beyler?

Ona göre gidip yatacağım. :D

Ulan uyku düzenimize bile zarar bu yarışma nasıl böyle bağımlı olduk. :asd22:

Hiç kimse fazla konuşmasın 31 şampiyonluğu bulunan 6 yıldızlı bir BPL var karşınızda o kadar kolay değil :D Mırmırlar kaç oldu şimdi 23 mü 24 mü? Önce 30'u bir görün sonra tekrardan konuşuruz :D Herkes rütbesini bilecek :asd22:

Kedi Lobisine imza atarsan düşünebilirim :D

Sen yarışma yap ben yine porsuk kalayım burada iyiyim ama. :D

Açıkçası sen, Uğur ve Tolga'dan bu yarışma 12-10-8 bekliyordum. Senden 8, Uğur'dan 12 alsam şampiyon olacaktım. Hesaplarım bozuldu. :D

Bir de üzerine aynı puan ile bitirip 4. oldum. :(

Düşün halimi.

Öncelikle kendimi tebrik ediyorum :D

Queen'i yalayıp yutmuş üzerine cila çekmiş biri olarak bu durum bana fazlasıyla ağır geldi,üzerime nedense ağırlık çöktü,soğuk su içtim ama nafile :D İşin latifesi bir yana rock müzik akımı kendini bu yarışmada fazlasıyla hissettirdi. Kişilerden ziyade bir rock zaferi oldu.Arda ağabey baktı gördü Porsuklar fazla,ben baldırlı şarkılarla kazanamam,bu adamlar ciddi müzik kültürüne sahip, akıllı bir hamle yaptı. Zira biz kişilere değil,kültüre önem veririz ;)
B. Arda Aycan ve Ozan Tokgöz tebrikler.. Muhammed Safa Eker kaç defa sana fatih akça ile konuşma dedik :D
Emrah Yıldırım senin yarışmalardan önce dil altı hapı kullanmaya karar verdim :D Emeğine sağlık kardeşim.

Sonraki yarışmayı kazan bu lekeyi temizle :D

Boynumun borcu oldu artık ağabey.

Kaç yarışmadır kürsünün etrafında dolanıp duruyorum. Psikolojim bozuldu, lobiye de zararım dokunmaya başladı. Bilemiyorum yani sonunda senin dediğin işkenceyi gönüllü uygulayacağım galiba. :D

Son düzenleme:
81. Yarışmayı açın da ciğerlerimiz bayram etsin.

Sen yarışma yap ben yine porsuk kalayım burada iyiyim ama. :D

Açıkçası sen, Uğur ve Tolga'dan bu yarışma 12-10-8 bekliyordum. Senden 8, Uğur'dan 12 alsam şampiyon olacaktım. Hesaplarım bozuldu. :D

Bir de üzerine aynı puan ile bitirip 4. oldum. :(

Düşün halimi.

O zaman Erman' ı lobiden kovun :oley:

Boynumun borcu oldu artık ağabey.

Kaç yarışmadır kürsünün etrafında dolanıp duruyorum. Psikolojim bozuldu, lobiye de zararım dokunmaya başladı. Bilemiyorum yani sonunda senin dediğin işkenceyi gönüllü uygulayacağım galiba ağabey. :D

Geri
Üst Alt