80. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Diğer Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada listede yarışan bir şarkıcının/grubun en iyi eseri hala gelmedi. Şaşırtıcı. :D

Queen'in benimle alakası yok bu yarışmada. Hatta bu şarkısını o kadar da beğenmedim. Ama Queen'in ağır fanları yarışıyor. :D O yüzden şampiyonluğun en önemli adaylarından biri bence.

Queen' in en iyi 5 şarkısından biri, Brian May 12 telli gitarı konuşturuyor resmen, sen ne anlarsın :D

begendim es geçtim diyorsun anliyorum ben seni:D

Hayır. Birincisi taktik olayına girsem o şarkıya 12 verirdim asla es de geçmem. Çünkü ben versem başkası vermez.

Quenn, Scorpions, Eagles, Bowie, Deep Purple dururken o şarkıyı sadece kulak sahibi ve dikkatli dinleyen yakalar.

Ek olarak 3-5 arası verilebilecek bir esermiş. :)

Bu tarz şarkıların en büyük handikapı mood'a göre dikkat çekip çekmemesi yönünde oluyor. :)

Söyleyip patlatayım mı? :D :D :oley:

Yok ben gireceğim onunla. :D

Hatta görecelidir ama bana göre bir başka sanatçının da var en popüler olmasa da en iyi eseri. :)

Bu arada hangi şarkılardı 3 tane çok iyi dediğin. :D

Dur bakalım 12-10-8'den biri çıktı mı senden bana. :D

Herve kardeşimizin ismini niye değiştirdiniz ya..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yok ben gireceğim onunla. :D

Hatta görecelidir ama bana göre bir başka sanatçının da var en popüler olmasa da en iyi eseri. :)

Bu arada hangi şarkılardı 3 tane çok iyi dediğin. :D

Dur bakalım 12-10-8'den biri çıktı mı senden bana. :D

Biri tabi ki benim şarkım :D

Diğerleri de 12 ve 8 verdiğim :D

bazi gruplari veya sanatcilari artik yasaklamak gerek, adamlarin en berbat sarkisi bile kürsüye otomatikmen giriyor.

Quenn'in o şarkısı kedi işi ben diyim sana. :D

Adamın en rock olmayan şarkısını bulmuşlar ama yine de fena değil o kadar.

Bir de Sao Paulo konseri seçilse daha yerinde olurmuş o şarkı için. Montreal 81 daha rock bir kayıttır. Wembley 86 ile birlikte en tuttuğum konser organizasyonu Queen'in. Live Aid 85'i saymıyorum elbette,o başka bir dünyaydı.

Hayır. Birincisi taktik olayına girsem o şarkıya 12 verirdim asla es de geçmem. Çünkü ben versem başkası vermez.

Quenn, Scorpions, Eagles, Bowie, Deep Purple dururken o şarkıyı sadece kulak sahibi ve dikkatli dinleyen yakalar.

Ek olarak 3-5 arası verilebilecek bir esermiş. :)

Bu tarz şarkıların en büyük handikapı mood'a göre dikkat çekip çekmemesi yönünde oluyor. :)

Dikkatli dinlemedigini itiraf ediyor görüyorsunuz. 3-5'te vermemiş. Neyse benim şarkiya verde sorun degil:asd22:

Bir de Sao Paulo konseri seçilse daha yerinde olurmuş o şarkı için. Montreal 81 daha rock bir kayıttır. Wembley 86 ile birlikte en tuttuğum konser organizasyonu Queen'in. Live Aid 85'i saymıyorum elbette,o başka bir dünyaydı.

Sao Paulo mu Rio mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt