Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.914
- 23.472
- 3.723
Bu arada listede yarışan bir şarkıcının/grubun en iyi eseri hala gelmedi. Şaşırtıcı. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün çok dikkatimi çekmemişti ama aslında fena değilmiş. Abinin tipi hafif Freddy Mercury'i andırıyor ama çok hafif.![]()
28.01.2016 bu tarihi not alın bundan sonra bizim ruzgarimiz esicek.Zamanı geldi, zamanı geldi. Eurovision'da komodoların zamanı geldi. Elele verelim. Birlik olalım. Alpay'ın ağzına kürekle vuralım.![]()
Queen'in benimle alakası yok bu yarışmada. Hatta bu şarkısını o kadar da beğenmedim. Ama Queen'in ağır fanları yarışıyor.O yüzden şampiyonluğun en önemli adaylarından biri bence.
begendim es geçtim diyorsun anliyorum ben seni![]()
Bu arada listede yarışan bir şarkıcının/grubun en iyi eseri hala gelmedi. Şaşırtıcı.![]()
Queen' in en iyi 5 şarkısından biri, Brian May 12 telli gitarı konuşturuyor resmen, sen ne anlarsın![]()
Queen' in en iyi 5 şarkısından biri, Brian May 12 telli gitarı konuşturuyor resmen, sen ne anlarsın![]()
Söyleyip patlatayım mı?![]()
![]()
ley:
Yok ben gireceğim onunla.![]()
Hatta görecelidir ama bana göre bir başka sanatçının da var en popüler olmasa da en iyi eseri.
Bu arada hangi şarkılardı 3 tane çok iyi dediğin.
Dur bakalım 12-10-8'den biri çıktı mı senden bana.![]()
Tamam senin şarkı anladık ama. En iyi 5 şarkısından biri değil bence. Olsa Alpay söylerdi.![]()
Biri tabi ki benim şarkım
Diğerleri de 12 ve 8 verdiğim![]()
Quenn senin mi abi. şimdiden özür dilerim
Mike oldfield--Sailing Cenk yelkenci'nindir. Şarkinin isimide yelken![]()
Quenn'in o şarkısı kedi işi ben diyim sana.
Adamın en rock olmayan şarkısını bulmuşlar ama yine de fena değil o kadar.
Hayır. Birincisi taktik olayına girsem o şarkıya 12 verirdim asla es de geçmem. Çünkü ben versem başkası vermez.
Quenn, Scorpions, Eagles, Bowie, Deep Purple dururken o şarkıyı sadece kulak sahibi ve dikkatli dinleyen yakalar.
Ek olarak 3-5 arası verilebilecek bir esermiş.
Bu tarz şarkıların en büyük handikapı mood'a göre dikkat çekip çekmemesi yönünde oluyor.![]()
Bir de Sao Paulo konseri seçilse daha yerinde olurmuş o şarkı için. Montreal 81 daha rock bir kayıttır. Wembley 86 ile birlikte en tuttuğum konser organizasyonu Queen'in. Live Aid 85'i saymıyorum elbette,o başka bir dünyaydı.
Aslan'ın puan vermediğini buradan anlayabiliyoruz.
Adam resmen günah çıkartıyor.
Korkma ben en iyi şarkısına bile vermemiştim zamanında.![]()
Puanlarınızı söylemesenize oğlum![]()