80. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Diğer Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yarışmalardan birinde Queen' in These Are The Days Of Our Lives şarkısı neredeyse sonuncu oluyordu, ben 12 puan verdim de sonuncu olmaktan kurtuldu. Sürekli kazanıyorlar diye bir şey yok zaten. Zaten grupları değil şarkıları yarıştırıyoruz, iyi şarkı var, kötü şarkı var, aynı şarkıcı/grubun birbirinden farklı tarzda eseri var. Eğer isimler şampiyon oluyorsa Frank Sinatra' nın en azından bir şarkısı şampiyon olurdu mesela, Beatles' ın sadece bir şampiyonluğu var, Madonna, Michael Jackson kürsü bile görememişler. Kaldı ki 80 yarışma olmuş 2000' e yakın şarkı yarışmış, kimse göndermemiş, ne popülerliği ;)

Bu yorumdan sonra konuyu kapatabiliriz bence. Ama Alpay işte. Kendi şarkısını açık ara ezen bir şarkı gördü mü hemen karalama operasyonuna başlıyor. :D we are the champions'a puan vermeyip, o şarkı Fenerbahçe şampiyon olduğu zaman çalıyor diyerek son derece talihsiz bir yoruma imza atmış, strateji uzmanı bir kardeşimiz. :D

Bu yorumdan sonra konuyu kapatabiliriz bence. Ama Alpay işte. Kendi şarkısını açık ara ezen bir şarkı gördü mü hemen karalama operasyonuna başlıyor. :D we are the champions'a puan vermeyip, o şarkı Fenerbahçe şampiyon olduğu zaman çalıyor diyerek son derece talihsiz bir yoruma imza atmış, strateji uzmanı bir kardeşimiz. :D

Sende ne biçim bir kin varmış birader, radyoda çalarken 1 puan falan demiyordun :DD

Neyse zaten ben puan almak için katılmadım bu yarışmaya. Şu playlistte çölde bir vaha etkisi yarattık o yeterli;)

We Are The Champions ile şampiyon olduktan sonra gelen Freddie Mercury övgüsü mesajlara "O da kim? Elm Sokağı'nda mı oynuyor?" şeklinde alıntı yapmak sureti ile geri dönüş yapmaktan daha ağır değildir :D :D

We Are The Champions ile şampiyon olduktan sonra gelen Freddie Mercury övgüsü mesajlara "O da kim? Elm Sokağı'nda mı oynuyor?" şeklinde alıntı yapmak sureti ile geri dönüş yapmaktan daha ağır değildir :D :D

Sailing parçasinda abimizin gitar performansini nasil buldun. En son sana soriyim:D

İyi de yarışmaya stratejiyi ben getirdim zaten. :D

Bunu defalarca da söyledim yani beni bana anlatma. :D

Orada saçmalamıştım fena hatırlıyorum.

20 yarışma kazanamayıp, 30 yarışma beklettiğim Rolling Stones-Angie ile girince hırs yaptıydım. :D

Abartmakta üzerinize yok yeminle. :D We Are The Champions şarkısını bakkaldan manava herkes bilir. Ama o şarkıyı kim söylüyor desen çoğu kişi bilmez zaten. Bunda da anormal bir şey görmüyorum ben.

saka maka selami sahinle sampiyon oldugum gsc puanlar hala gönderilmemis

Scorpions Quenn o bu şu deniyorda, Cem karaca alip götürürse şaşirmayin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt