80. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Diğer Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. :D ben müzik tutkunu bir adam değilim zaten. Dolayısıyla bana Freddie nasıl tanımıyordun demeniz ve bunu alay konusu yapmanız hoş değil. :D

Olay müzik tutkunu olman veya olmaman ile sınırlı değil, kendilerinin efsane dediği herkesi tanımak zorundasın, yüksek puan vermek zorundasın... :D Ama onlar diledikleri gibi klasikleri ezebilirler, puan vermeyebilirler.

İşte böyle çarpık/sapkın bir dünyaları var.

Olay müzik tutkunu olman veya olmaman ile sınırlı değil, kendilerinin efsane dediği herkesi tanımak zorundasın, yüksek puan vermek zorundasın... :D Ama onlar diledikleri gibi klasikleri ezebilirler, puan vermeyebilirler.

Bozacının şahidi şıracı puhahahahahh :D :D

Bir şey diyeyim mi hiçbirimiz müzikten falan anlamıyoruz beyler. :D

Ooooooof of :bull_head:

Can BÜYÜK şimdi farkettim 2 şampiyonlugun var. 2'side Nirvana ve ben 2 yarişmada da olmamişim. Olsam puanda vermezdim:asd22:

Kim sormuştu, birisi sormuştu :D
Mehmet sordu ağabey tabii ki de.
Tabi ki Mehmet Arslaner hazretleri sormuştu kim olacak başka? Hatta Evanescence ile ilk şampiyonluğumu aldıktan sonra "Şarkımı çaldın ühühühühühü" muhabbeti esnasında mevzusu geçmişti diye hatırlıyorum. Hatta "Amy Lee dediğiniz şu Bruce Lee'nin kızı mıydı?" gibisinden bir soru cümlesi aklımda kalmış öyle hatırlıyorum.

Heh kafa felsefe yapma noktasına geldi en sonunda :D :D

Kafası şimdi geldi ağabey. :D

Ama bence doğru bir tespit.

Kedilerin çoğu rock müzikten hazzetmiyor ve anlamıyor.

Bizlerin çoğu klasik tarzdan çok anlamıyoruz.

Bazıları da müzikten toptan anlamıyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt