Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.200
- 10.433
- 2.413
Yeni tema ile GSC Puanları kalktı diye biliyorum.
Kötü olmus insanin bir extra havasi oluyordu bu puanlar sayesinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni tema ile GSC Puanları kalktı diye biliyorum.
Öyle mi oldu şimdi?Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.Ben müzik tutkunu bir adam değilim zaten. Dolayısıyla bana Freddie nasıl tanımıyordun demeniz ve bunu alay konusu yapmanız hoş değil.
![]()
Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.ben müzik tutkunu bir adam değilim zaten. Dolayısıyla bana Freddie nasıl tanımıyordun demeniz ve bunu alay konusu yapmanız hoş değil.
![]()
Bozacının şahidi şıracı puhahahahahhOlay müzik tutkunu olman veya olmaman ile sınırlı değil, kendilerinin efsane dediği herkesi tanımak zorundasın, yüksek puan vermek zorundasın...Ama onlar diledikleri gibi klasikleri ezebilirler, puan vermeyebilirler.
İşte böyle çarpık/sapkın bir dünyaları var.
Bozacının şahidi şıracı puhahahahahh![]()
![]()
Ben öyle bir soru sormadım ağabey manipülasyon yapmayalım lütfenAmy Lee kimdi diye soran da sendin değil mi?![]()
Ben öyle bir soru sormadım ağabey manipülasyon yapmayalım lütfen![]()
![]()
Ooooooof of :bull_head:Olay müzik tutkunu olman veya olmaman ile sınırlı değil, kendilerinin efsane dediği herkesi tanımak zorundasın, yüksek puan vermek zorundasın...Ama onlar diledikleri gibi klasikleri ezebilirler, puan vermeyebilirler.
İşte böyle çarpık/sapkın bir dünyaları var.
Kim sormuştu, birisi sormuştu![]()
Heh kafa felsefe yapma noktasına geldi en sonundaBir şey diyeyim mi hiçbirimiz müzikten falan anlamıyoruz beyler.![]()
Öyle mi oldu şimdi?O halde ne işin var Esc'de kardeşim
![]()
Neyin peşindesin abi ?
Kedi lobisine geçtik ya daha ne uğraşıyorsun benimle![]()
Tabi ki Mehmet Arslaner hazretleri sormuştu kim olacak başka? Hatta Evanescence ile ilk şampiyonluğumu aldıktan sonra "Şarkımı çaldın ühühühühühü" muhabbeti esnasında mevzusu geçmişti diye hatırlıyorum. Hatta "Amy Lee dediğiniz şu Bruce Lee'nin kızı mıydı?" gibisinden bir soru cümlesi aklımda kalmış öyle hatırlıyorum.Mehmet sordu ağabey tabii ki de.
Heh kafa felsefe yapma noktasına geldi en sonunda![]()
![]()
Diyalog şöyleydi :Sen mi sormuştunÇok pardon
Aklımda Erman diye kalmışley: