80. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Diğer Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ben gireceğim onunla. :D

Hatta görecelidir ama bana göre bir başka sanatçının da var en popüler olmasa da en iyi eseri. :)

Bu arada hangi şarkılardı 3 tane çok iyi dediğin. :D

Dur bakalım 12-10-8'den biri çıktı mı senden bana. :D

Ağabey fazla tarif ettin araştırmacı kimliğimi konuşturup şarkını patlatasım var. :D

Bir de Sao Paulo konseri seçilse daha yerinde olurmuş o şarkı için. Montreal 81 daha rock bir kayıttır. Wembley 86 ile birlikte en tuttuğum konser organizasyonu Queen'in. Live Aid 85'i saymıyorum elbette,o başka bir dünyaydı.

O şarkıdan sonra Live Aid 85 kaydını açtım ve yad ettim tekrar.

Efsane cidden.

Sonra gittim 1990 veya 1991 de ki hastalıktan artık zayıf düşmüş halde ki stüdyo kayıdını dinledim ve onun üzerine artık yeter diyerek yatmaya karar verdim. :)

Büyük sesti vesselam. Ne söylese yakışıyor adama.

O şarkıdan sonra Live Aid 85 kaydını açtım ve yad ettim tekrar.

Efsane cidden.

Sonra gittim 1990 veya 1991 de ki hastalıktan artık zayıf düşmüş halde ki stüdyo kayıdını dinledim ve onun üzerine artık yeter diyerek yatmaya karar verdim. :)

Büyük sesti vesselam. Ne söylese yakışıyor adama.
Atlet,bıyık,koltuk altı kılıyla 1985'te adam tüm organizasyonu çaldı büyük iş cidden :D

Yazıklar olsun ya. :D

Eagles gibi efsane grubun kazanması lazım artık.

En iyi şarkısı zamanında katikulleyi gelmiş belli ki bu da en iyi 2. şarkısı. :D

Güzel şarkı, puan da verdim, kazanabilir mi kazanabilir ama bence sürpriz olur. Daha iyi şarkılar var :D

Yazıklar olsun ya. :D

Eagles gibi efsane grubun kazanması lazım artık.

En iyi şarkısı zamanında katikulleyi gelmiş belli ki bu da en iyi 2. şarkısı. :D

Özür dilerim alpaycim. Ben o şarkiyi anlayamadim.:(

Yine bu Scorpions götürür gibi geliyor.:)

Son düzenleme:
Güzel şarkı, puan da verdim, kazanabilir mi kazanabilir ama bence sürpriz olur. Daha iyi şarkılar var :D

Her zaman en iyi şarkılar kazanmıyor yalnız. :D

Kazansa şu an 11 şampiyonluğum yine olurdu belki bir ihtimal ama bu şarkıların %50'si başka şarkılar ile yer değiştirirdi. :)

Deep Purple'ın bu şarkısının bu zamana kadar yarışmaması enteresan cidden.

Her zaman en iyi şarkılar kazanmıyor yalnız. :D

Kazansa şu an 11 şampiyonluğum yine olurdu belki bir ihtimal ama bu şarkıların %50'si başka şarkılar ile yer değiştirirdi. :)

O yüzden kazanabilir diyorum zaten, şarkının güzelliğine bakmadan Queen, Scorpions amma yarıştı diye puan vermeyenler çıkacaktır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt