80. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Diğer Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bJaz5n.png

Katılmıyorum.

Puan verirken Scropions'un en iyi eserleri sıralaması yaparak gitsen

12-Wind Of Change
10-Always
08-Still Loving You
07-Holiday
06-Send Me an Angel
05-Maybe I Maybe You
04-Rock You Like A Hurricane
03-You and I
.
.

diye gider ki listenin durumuna göre +2 -2'lik bir sapma ile puan verilebilir.

Quenn içinde aynı şey geçerli. :)

O zaman zaten

Beatles
Quenn
Scorpions
Elvis Presley

vs... bütün eserleri kazanmalı.

Sürekli aynı isimlerin yarışmasından rahatsızım.Ben Yonca Lodi ve Bonnie Tyler dışında 1 kere yolladığım kişi/grubu 1 daha yollamadım.Azıcık farklı herifler yollayın da müzik yelpazem gelişsin.

Sürekli aynı isimlerin yarışmasından rahatsızım.Ben Yonca Lodi ve Bonnie Tyler dışında 1 kere yolladığım kişi/grubu 1 daha yollamadım.Azıcık farklı herifler yollayın da müzik yelpazem gelişsin.

yolladikda noldu, sonuncu olduk :D

Benim sarkiyi dinleyen böyle olur dedik daha bir kere ismi cikmadi iyimi

5ic3urax.gif

macklemoreyu kim koydu acaba merak ediyorum..........
bu arada deep perple kazanacak gibi...

Playlistin sıkıcılığı benim şarkıya gelince düzeliyor. Sonra aynı sıkıcılık devam :D

Sizi diri şekilde playlistte tutacak bir şarkıyla katıldım, hakkım olanı bekliyorum :D

Katılmıyorum.

Puan verirken Scropions'un en iyi eserleri sıralaması yaparak gitsen

12-Wind Of Change
10-Always
08-Still Loving You
07-Holiday
06-Send Me an Angel
05-Maybe I Maybe You
04-Rock You Like A Hurricane
03-You and I
.
.

diye gider ki listenin durumuna göre +2 -2'lik bir sapma ile puan verilebilir.

Quenn içinde aynı şey geçerli. :)

O zaman zaten

Beatles
Quenn
Scorpions
Elvis Presley

vs... bütün eserleri kazanmalı.

Sonuç? Şu playlistte Scorpions'un şarkısına 3 puan vermek müzik cinayeti olur bence. Ha şarkı kötü olur, ona bir şey diyemem. Örneğin ben Scorpions - Rock You Like A Hurricane şarkısıyla nal toplamıştım ama kimseye de aga nasıl puan vermezsiniz diyemedim. Çünkü ben olsam ben de o şarkıya puan vermezdim. :D Ama You and I için aynı şey geçerli değil. Şarkı da, müzik de 10 numara. Scorpions popüler, Queen popüler, onlarla katılmayın demek bana mantıksız geliyor. Sonuçta bu bir şarkı yarışması. Maksat iyi şarkıya iyi puan vermek olmalı. Popülerse popüler. Ona kalsa senin de şampiyon olduğun çoğu şarkı popüler.

Son düzenleme:

Bazı grupların öyle şarkıları var ki ister istemez bir şekilde giriyor akla şeytan. Queen'den söz açıldı madem, ben 1 kez katıldım,o da hani herkes tarafından bilinen şarkılardan değildi. Fakat birden fazla katılanları da anlıyorum. Zira adamların çok fazla hit parçası veya hit olmayıp da müzikalitesi yüksek parçaları var. Scorpions çok iyi olsa da bu anlamda bir adım geri misal. Müziğe yön veren gruplar bir şekilde daha fazla talep görebiliyor.

kacta aciklaniyor puanlar? emrah bisey dedimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt