#80 Olimpiu Moruţan

Bu çocuğun potansiyeli sanilan kadar iyi degil demistim ama laf edilmisti. Tamam bir yetenegi var hakkini yemeyelim ama öyle acayip bir yetenek de değil. 22 yasina kadar neden romanya gibi alt seviye bir milli takima secilmedigi belli oluyor.

büyük ihtimal istediği rahat olduğu şekilde oynatılmaması etkendir.
normalde benim beklentimde çizgiye iner topu çeker eder içeri girer diye gördüğüm adamdı ama son oynadığı maçlarda hep aynı çalım denemesi ve top kaybı.
sorun T.D ise çözüm kolay - istanbuldaki hayatından memnun değilse o zaman daha zor.(cümle garip ama 21 yaş çok genç bakınca )

Octavian popescu için gidip morutanla geri döndüğümüzü herkes biliyor popescuya gücümüz yetmedi muhtemelen. Morutan da yabana atılacak bir topçu değil geldiğinde ilk maçlarını hatırlıyorum fark yaratıyordu ne olduysa kesik yemeye başladıktan sonra oldu. Muhtemelen fatih terimin hiç şaşmayan kanat oyuncularından bek gibi defans yapmalarını istemesi sebebiyle aralarında bi soğukluk oluştu.

2 seneye anadolu turuna başlar demiştim ama yanılmışım.
Terim’den sonra gelen hoca anında gönderir bunu.
Galatasaray’ın ne ilk 11inde oynayacak neden rotasyonda bulunacak kapasitede bir oyuncu değil.

Açıkçası muhtemelen hoca yalakası olmadığı için biraz mobbinge benzeyen durumlar yaşadı. öyle olunca da adam genel olarak mutsuz.

Tipik Fatih Terim Emre Mor’a da yaptı aynısını. Adam 2-3 maçı iyi oynadı baya. Sonra anlamsızca 2-3 hafta hiç girmedi ya da 90.dakika girdi oyuna.

Halil de takım sezon başında iyiyken ya da iyi olma emaresi gösteriyorken 11 başladı devamlı sonra bir anda kesildi bir uzak kaldı. Aynı şeyi ona da yapıldı yani.

Şimdi sen çok iyi performans gösterdikten sonra saçma sapan kesiliyorsan takımdan , iyi performans göstermezsin.

Geçen sene iyi giderken Taylan sakat değil deyip haftalarca Etebo oynattı. orada çatır çatır puan kaybettik klasik işler yani.

6 8 mac israr et sure ver olmazsa olmuyor deriz. Ölü haliyle bile dun 3 asist yapabilirdi. Cica p*c etti 2 guzelim asisti

Geri
Üst Alt