#80 Olimpiu Moruţan

Golde pas hatası yapmış olsa da ısrar edilmeli. Yetenekleri ortada. Yunus kadar iş yapmaması normal çünkü Yunus'un karşısındaki takımın hem beklerinin arkası hem defansının önü yayla gibi. O açık alanları bulsa Morutan iş yapmayacak sanki abuk subuk kıyaslar ya.

Yahu Morutan pas hatasını rakip ceza sahasının içinde yaptı, Svensson pası kesti gayet rahat topu dürttü ilerledi pasını verdi/ ki o da pas hatası yaptı Taylan ayağına gelen topu sektirip Vargas 'ın önüne düştü Nelsson ofsayt çizgisini bozdu Ömer ilk pozisyonda pas önünden geçmesine rağmen pası kesemedi sonra Yunus 'a yetişemedi bir de üstüne üstlük çalımı yedi İsmail elinin altından topu kaçırdı gol yedik

Ama ne hikmetse GSCİMBOM ahalisine göre yediğimiz golün tek suçlusu Morutan oluyor ben de bunu anlamıyorum. Gerçekten bir açıp izleyin Morutan 'la başlayan bir hatalar zinciri var takımda ama size kalsa Morutan tek başına golü yedirmiş gibi davranıyorsunuz

Golde hatasi falan yok.morutana gelene kadar omer ve ismail var orda.taylan,nelson vs enes yazmis

Ilk 15-20 dk cok iyiydi,keremin onune gönderdiği ama keremin mahvettigi bi top vardiki inanilmaz bi pas atmıştı.yani biseyler vadettigi cok acik ama siz yanlis yerdesiniz

Golde hatasi falan yok.morutana gelene kadar omer ve ismail var orda.taylan,nelson vs enes yazmis
nasıl yok aynısını kerem veya taylan yapsa aynı şeyi söyleyebilecekmiydin hatası var ama komple kendisinin hatası diyemeyiz tabii. Pas oyununu yapamıyor oyun bilgisi yok bazen öyle bir saçma sapan paslar atıyor ki çıldırıyorum. Gelişmesi gereken çok konusu var ama şu an yedekten öteye geçemez gerçi yedektekilerinde bundan bir farkı yok . Daha genç gelişecektir aslında morutanı kiralık göndermek gerek acilen .

bu çocuğu alıyorsan istikrarsızın olacağını bilmelisin. Romanya liginden gelen ve henüz aşırı ham olan bir oyuncu

eğer ben direkt katkı bekliyorum kardeşim diyorsan gideceksin kader keita gibi 28 yaşında, 8 milyon euro'ya lyon'dan oyuncu alacaksın

bu çöpü nereden buldunuz gönderin gitsin demekle olmuyor bu işler

nasıl yok aynısını kerem veya taylan yapsa aynı şeyi söyleyebilecekmiydin hatası var ama komple kendisinin hatası diyemeyiz tabii. Pas oyununu yapamıyor oyun bilgisi yok bazen öyle bir saçma sapan paslar atıyor ki çıldırıyorum. Gelişmesi gereken çok konusu var ama şu an yedekten öteye geçemez gerçi yedektekilerinde bundan bir farkı yok . Daha genç gelişecektir aslında morutanı kiralık göndermek gerek acilen .
Katılmıyorum ama saygi duyuyorum

2 rumen transferinde hangisi eleştiriyi hakediyor dersek bariz olarak Cicaldau. Morutan'ın çok yetenekli ve bir o kadarda toy olduğu izlerken net anlaşılıyor. Tek plase ile maç kazandırırken aynı zamanda taça giden saçma sapan bir şut çıkartabiliyor. Milimetrik pas atarken bazen 3 metreye kontrolsüz bir pas atabiliyor. Zaten bu bilinip alınmıştır diye umuyorum. Yoksa alıp 11'e koyalım olgunluğunda hiç değil. Ayrıca çok içe kapanık. Gol sevinçlerinde bile göze çarpıyor, sınıfa yeni katılan çekingen bir çocuk gibi. Bu yüzden iş teknik heyette ve Morutan'da bitecek. Özgüven kazanıp eksiklerini gidermeyi başarabilirse yeteneği ile ligde rahat fark yaratır. Bu sezon ligde hedefimiz olmadığı belli ve süre alıp oynasın, her maç sonu eksikleri ile ilgilenilsin, özel çalıştırılsın, değer verilsin istiyorum. Tabi bizim teknik ekip ne yapıyor, mağlubiyet sonrası çıkıp ''Gol için kaliteli futbolcular da lazım, çalışarak olmuyorsa değişerek olacak'' diye açıklama yapıyor.

Cicaldau ise bonservisten de anlaşılacağı üzere direkt 11 için alınmış bir isim. Stanciu olmayınca bir anda geldi ve beklenen o skorer asker ortasahayı bize izletemedi. Cicaldau transferinde bana kalırsa en büyük sorun ise, Morutan'ın tam tersi, izlerken olmuş halinin bu olduğu hissiyatı vermesi. Üstüne koyacak gibi durmuyor. En iyi hali bizdeki ilk maçları gibi, Marsilya maçındaki oyunu gibi. Bu maçları da ayda 1 çıkartıp, her maç ortalama bir oyun gösterecek ise tutmayacağı belli.

İnanılmaz toy bir oyuncu. Bu seviye de şu anlık düzenli 11 olması imkansız. O Rumen gazeteci ne dediyse aynısı. Golde hatası yok diyenlere tabi ki gol morutana maledilemez ama bu adam top kaybı rekoru kırıyor her maç elbet bir bölümü kalemizde gol olacak. Çok eksik çok.

Etkili oldugumuz ilk 20 dakikanin sebebi Morutan idi ama sonra taca giden suttan sonra ya top istemedi ya bizimkiler veremedi ya da vermediler. Mesela Ogulcan' a aradan verdigi pas da cok iyiydi ama Ogulcan uyanamadi. Sanirim sut cekecek diye dusundu.

Topa kotu vuruyor morali bozuluyor.iyi pas atiyor arkadasi degerlendiremiyor. Morali bozuyor.Hep aynisini yapiyor oyuna iyi baslamisti kendi kendinin moralini bozdu sonrada oyundan koptu .

Tıpkı Mostafa Mohamed gibi o da geldiği günden bu yana adım adım geriye gitmektedir.
Yetenek öğütücüye döndü kulüp.

Yaw bari pozizyon buluyorduk. Fegh Bey kendini Afrika kupasina sakliyor diyecektim atti 😁

3 taksitlee 3 milyona alınan oyuncudan en bekliyordunuz kii.
Ondan yaaa transfere çok para harcadık. Harcadında nasıl harcadın.10 milyona 20 tane oyuncu aldın. Senelerdir bıkmadan usanmadan yapılan hatalar.

Bu adama gelişimine bakılır ya tutarsa düşüncesitel yapılmış transfer olarak bakılması gerekirken kadronun rezalet olmasından dolayı doğal olarak kurtarıcı olarak bakılıyor.Ve gömülüyor.Yani çok net öncelik değildi.

Ama başımıdaki çapsızlar transfer dönemlerindeki icraatleriyle tarih yazdığı için artık kanıksadık bunu.

karar alması zayıf belki adaptasyonla ilgili sorun vardır ama hırslı, iyi niyetli bir çocuk gibi ben yüksek reytingli bir oyuncuya evrileceğini düşünüyorum ama bruma gibi takılıp kalabilir de. ne yazık ki geliştirici bir kulüp değiliz. oyuncuların bazı yönlerini işleyebilecek, verimli hale getirecek bir futbol aklı da yok kulüpte. en basit örneği berkan. berkan tolga ciğercinin daha iyi bir versiyonu bana göre. buna ceza sahasına boş koşular attırıp skor katkısı alabilirsin. tudor döneminde skor katkısı aldığımız oyuncularla şu anda skor katkısı aldığımız oyuncuları kıyaslasak bazı şeyler net anlaşılır.

bu çocuğu alıyorsan istikrarsızın olacağını bilmelisin. Romanya liginden gelen ve henüz aşırı ham olan bir oyuncu

eğer ben direkt katkı bekliyorum kardeşim diyorsan gideceksin kader keita gibi 28 yaşında, 8 milyon euro'ya lyon'dan oyuncu alacaksın

bu çöpü nereden buldunuz gönderin gitsin demekle olmuyor bu işler
hoca bu oyuncu kendisini neden ispat etmemiş bunca zaman? iyi olsa çoktan patlardı

Geri
Üst Alt