2 rumen transferinde hangisi eleştiriyi hakediyor dersek bariz olarak Cicaldau. Morutan'ın çok yetenekli ve bir o kadarda toy olduğu izlerken net anlaşılıyor. Tek plase ile maç kazandırırken aynı zamanda taça giden saçma sapan bir şut çıkartabiliyor. Milimetrik pas atarken bazen 3 metreye kontrolsüz bir pas atabiliyor. Zaten bu bilinip alınmıştır diye umuyorum. Yoksa alıp 11'e koyalım olgunluğunda hiç değil. Ayrıca çok içe kapanık. Gol sevinçlerinde bile göze çarpıyor, sınıfa yeni katılan çekingen bir çocuk gibi. Bu yüzden iş teknik heyette ve Morutan'da bitecek. Özgüven kazanıp eksiklerini gidermeyi başarabilirse yeteneği ile ligde rahat fark yaratır. Bu sezon ligde hedefimiz olmadığı belli ve süre alıp oynasın, her maç sonu eksikleri ile ilgilenilsin, özel çalıştırılsın, değer verilsin istiyorum. Tabi bizim teknik ekip ne yapıyor, mağlubiyet sonrası çıkıp ''Gol için kaliteli futbolcular da lazım, çalışarak olmuyorsa değişerek olacak'' diye açıklama yapıyor.
Cicaldau ise bonservisten de anlaşılacağı üzere direkt 11 için alınmış bir isim. Stanciu olmayınca bir anda geldi ve beklenen o skorer asker ortasahayı bize izletemedi. Cicaldau transferinde bana kalırsa en büyük sorun ise, Morutan'ın tam tersi, izlerken olmuş halinin bu olduğu hissiyatı vermesi. Üstüne koyacak gibi durmuyor. En iyi hali bizdeki ilk maçları gibi, Marsilya maçındaki oyunu gibi. Bu maçları da ayda 1 çıkartıp, her maç ortalama bir oyun gösterecek ise tutmayacağı belli.