#80 Olimpiu Moruţan

Şu adamı 2 dakika izleyince çok yetenekli olduğunu anlıyorsunuz zaten. Ayaklarına hakim doğru baskı yapıyor ve defansif olarak da çok olumlu hareketleri var. Artık 3 ay sonra gidecek oyuncularla günü kurtarmaya çalışmak yerine bu adamları kazanmaya çalışmak çok daha mantıklı. Lig zaten gitmiş, ortada kupa falan kalmadı. Üstüne bu moralle uefa da da dağılacağız. Bari şu gençleri kazanalım.

Santraforun arkasındaki üçlü Kerem - Babel - Morutan olmalıdır sürekli yer değiştirerek oynayıp rakibi elek edebilir bu üçlü ama işte yabancı sorunu var o zaman arkalarına Taylan Berkan koymak zorunda kalıyorsun. Onlardan birinin yerine Pulgar koyayım desen ki aslında Cicaldau da bunların arkasında olur bu sefer santrafor Halil, Ömer Bayram falan uğraş dur.

Santraforun arkasındaki üçlü Kerem - Babel - Morutan olmalıdır sürekli yer değiştirerek oynayıp rakibi elek edebilir bu üçlü ama işte yabancı sorunu var o zaman arkalarına Taylan Berkan koymak zorunda kalıyorsun. Onlardan birinin yerine Pulgar koyayım desen ki aslında Cicaldau da bunların arkasında olur bu sefer santrafor Halil, Ömer Bayram falan uğraş dur.
Sınır 3 ken sıkıntı yaşarken 4 olduğunda napacağız bilmiyorum.

Sınır 3 ken sıkıntı yaşarken 4 olduğunda napacağız bilmiyorum.
Çözüm sivil itaatsizlik organize olup TFF'yi paramparça etmeliyiz ama burası Türkiye o yüzden boynumuzu eğip kaderimize razı olacağız. Ne kadar bahtsızız paramız olup yapılanacak durumumuz olduğunda sınır gelir yokluk çekerken serbestlik gelir

Neden oynatılmıyor anlamıyorum. Sezon zaten bitmiş. Gomis, Babel, Feghouli gibi oyuncularla ilk 11 başlayarak ne yapılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Bırakın da gençler oynasın işte. Senin geleceğini Morutan kurtarır, Babel değil.

Çözüm sivil itaatsizlik organize olup TFF'yi paramparça etmeliyiz ama burası Türkiye o yüzden boynumuzu eğip kaderimize razı olacağız. Ne kadar bahtsızız paramız olup yapılanacak durumumuz olduğunda sınır gelir yokluk çekerken serbestlik gelir
Kanuna karşı gelmek suçtur. Bu suça alet olmayın.

Anlasilmaz sekilde birden top kayiplari gundem oldu ama Kerem de en az Morutan kadar top kaybi yapti. Hani Morutan yerine Onyekuru oynasa tamam diyecegim de adamin yerine Fegh ve Babel oynuyor. Hatta Emre oynasa yerli kurali diyecegim.
Oyuna 80. dakikada girmeyi hak etmiyor. Şu donem top kayiplarina eywallah cekip ilk 11 oynatacaktik.

Bu takımda özel yeteneğiyle oynamayı hak eden adamların başında geliyor. Bilmiyorum teknik adamlarımız bayılıyor herhalde tüm takımın sadece Kerem in ayağına bakmasından. Hiçbir teknik/taktik çalışmamız yok en azından Kerem Morutan gibi adamların özel yeteneğiyle çözüme gidelim

Cica yüzünden arada kaynıyor ama karakter olarak Cica'ya 10 basar. Saha içinde yenilgiyi kabul etmiyor, çabalıyor. Orta sahada denesek daha yararlı olur orta saha yoksunluğunda.
Bence yerinde oynamalı. Cica’dan daha erkek olduğu konusunda katılıyorum

Şeyi merak ediyorum mesela bizim oyunumuzda değil de, Adanademir de Montella nın oyununun bir parçası olsaydı Morutan ne olurdu acaba? Oynadıkları çok iyi kontra-atak oyununda özel yeteneğiyle, dribling becerisiyle asistleriyle uzaktan şutlarıyla Morutan ı izliyor olsaydık. Solunda Vargas, sağında Yunus önlerinde Balotelli ile ulan bu adamları nerden buluyorlar demez miydik?

Geri
Üst Alt