#80 Olimpiu Moruţan

ben olsam sene sonu belçika veya hollanda ligine kiralarım, hatta keşke bu devre arası kiralasaydık

Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Edi Iordanescu'dan Olimpiu Morutan'ın Galatasaray'a transferi için flaş sözler.

Galatasaray'a hazır değildi
Edward Iordanescu "Açıkçası ayrılması için çok erkendi ve hazır değildi. Saha içinde ve saha dışında eksikleri vardı. Onunla yeteri kadar çalışabilseydim, Galatasaray'a böyle hazırlıksız gitmezdi. Hala geliştirmesi gereken yönler var. Zihniyeti, katılımı, disiplini, futbol dışı hayatı, kişiliği ve ruhu, bu hamleye hazır değildi

Transfer edilirken sadece yeteneğine bakıldı
Transfer edilirken sadece yeteneğine bakıldı ve transfer edildi. Futbolda başarı için sadece yetenek yeterli değildir. Ortada bir potansiyel bulunabilir ama bunun nasıl geliştirileceği önemli. Özellikle genç futbolcular sadece teknik kapasiteleri veya hızları yüksek diye her yerde oynayabileceklerini düşünüyor. Ancak sahaya çıktıklarında işlerin böyle yürümediğini görüyorlar. Sonrasında yaşadıkları duygusal çöküntü ise kolay tamir edilmiyor" diye konuştu.

Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Edi Iordanescu'dan Olimpiu Morutan'ın Galatasaray'a transferi için flaş sözler.

Edward Iordanescu "Açıkçası ayrılması için çok erkendi ve hazır değildi. Saha içinde ve saha dışında eksikleri vardı. Onunla yeteri kadar çalışabilseydim, Galatasaray'a böyle hazırlıksız gitmezdi. Hala geliştirmesi gereken yönler var. Zihniyeti, katılımı, disiplini, futbol dışı hayatı, kişiliği ve ruhu, bu hamleye hazır değildi

Transfer edilirken sadece yeteneğine bakıldı ve transfer edildi. Futbolda başarı için sadece yetenek yeterli değildir. Ortada bir potansiyel bulunabilir ama bunun nasıl geliştirileceği önemli. Özellikle genç futbolcular sadece teknik kapasiteleri veya hızları yüksek diye her yerde oynayabileceklerini düşünüyor. Ancak sahaya çıktıklarında işlerin böyle yürümediğini görüyorlar. Sonrasında yaşadıkları duygusal çöküntü ise kolay tamir edilmiyor" diye konuştu.

Emre utkucan

Son bölüme 100 imza toplayabilirim

Bu kadar aptalca yönetilen bir kulübe artık taraftarlık yapmak istemiyorum. Ghezzalın aldığı sürenin yarısından az süresi olup daha iyi istatistik yapan , Babel ve Feghoulinin toplamından daha çok skora katkısı olan adamı kadro dışı bırakıyorsa konuşacak birşey kalmadı.

Daha fazla gerçekten ne ümidim ne de heyecanım kalmadı. En azından sezon sonuna kadar hesabımı dondurabilir ya da banlamak isteyen bana uyuz olan varsa banlayabilirsiniz. Allaha emanet olun, şimdilik sezon sonuna kadar yokum , hoşçakalın.

Hakkı yenen insanın arkasındayım. Montella ya verelimde oynatsın bari.

Beklenen bir durum ancak ondan çok daha kötüler varken onun kadroya alınmaması adaletsiz olmuş.

volkan demirelle birlikte en kötü hoca bizde çok net. şu adam silinecek en son kişilerden biri

İmparatorent yapmış yine şovunu. Şöyle potansiyelli herifi de harcıyoruz ya bravo.

Feghouli Babel dururken

Bu çocuğu kadroya almamak

Büyük futbol dehası Torrent

Potansiyeli yüksek ama halen eksikleri olan adamı çok güzel çürütüyorlar oynatmayarak. Yerine sözleşmeleri biten ve gittiklerinde taraftarın bayram edeceği futbolu 2 yıl önce kafalarında bitiren 6 milyon kazanan Babel ve Feghouli oynayacaklar.

Seneye de bu çocuğu adanademirspor'a kiraya verelim montella hocam parlatsın.

Geri
Üst Alt