#80 Olimpiu Moruţan

Bugun demirkolu dinledim, torrent icin taktik disiplinden asla taviz vermiyor gibi bi yorum yapti. Ve tam olarak istedigini uygulayan oyunculari tercih ediyor. Morutan muhtemelen uyum saglayamiyor simdilik. Bayagi eksik oldugunu terim de belirtmisti. Umarim uyum saglar da süre almaya baslar.
Takımdaki en ham oyuncu bile olabilir Morutan ben de katılıyorum, belki bilinçli şekilde oynatmıyordur Torrent. Oynamak istiyorsa benim oyunuma göre oynayacak diyor olabilir ama kalite veya tahmin edilememezlik her zaman kilit çözer bu ligde çoğu oyuncu vasat olduğu için

Feghouli ye bak kendi kadar göbeği var adamın 10 dakikada 2 asist yaptı sadece topa dokunmayı bildiği için Morutan'ın da zamanı gelecektir yine sezon başındaki gibi adam 1 dripling ile ne bileyim 1 şutla maçı çözdü diye bahsederiz inşallah ilerleyen maçlarda

Dil problemi olmayanları da görüyoruz sahada yani, bana mantıklı gelmiyor bu.

Her türlü süre alması şart, 1 maça çıkarsın 3,5 antrenmana bedeldir. Bu yaşında bu kadar yedek, hatta kadro dışı kalırsa kaybederiz bu çocuğu.

Bir ara okumuştum Becali bizim yönetimi alamadığı para yuzunden UEFAya sikayet etmekle uyarmış. O yuzden kadroda yok gibi şeyler vardı. Nekadar doğru bilmiyorum

Stadyumda canlı izlediğim maçlarımızda en çok dikkatimi çeken oyuncu Morutan oluyor.Umarım en kısa sürede kadroda yer bulur.

Kaderimiz buymuş bizim
El yaşamış biz ölmüşüz
Kimi susmuş kimi yitmiş
Biz aşk içinde kalmışız

1646212879833.webp

Benim gözümde tek gerçek FTzedeydi Felipe Loureiro ile beraber. Felipe de sonrasında hiçbir yerde tutunamamış bu adam da öyle olmaz umarım. Dome hocamın bu tip yetenekli oyuncuları nasıl utilize edeceği kaderini belirleyecek varlığını yoksaymaya devam ederse gider maalesef.

Bonservis taksidi veya Arda ve Alpaslan'la nargile içki kumar iddiaları doğruysa rezalet.

Galatasaray'da Halil Dervişoğlu ve Olimpiu Morutan'ın artık forma giymeleri zor görünüyor. (hürriyet)

ulan bu morutan ne yaptı kutsal kitap falan mı yaktı florya'da bir anda vazgeçtiler bu çocuktan.

Geri
Üst Alt