#80 Olimpiu Moruţan

Babel'in Instagram hikayesine bakılırsa Pulgar ve Morutan salonda güç çalışmaları yapıyor. Tempoları ve fizik kaliteleri düşük 2 oyuncunun da. Morutan fiziki seviyesini yukarı çıkarırsa önümüzdeki sezon faydalı olur.

Su an yurt disinda olan eski bi oyuncumuz da fiziken yetersiz oldugu icin süre almadığını söyledi,hatta ingilizce terimlerle ifade etti mevzuyu

Su an yurt disinda olan eski bi oyuncumuz da fiziken yetersiz oldugu icin süre almadığını söyledi,hatta ingilizce terimlerle ifade etti mevzuyu

Yaw bg kardeşim. Kaynak ver kafadan uyduruk hikaye anlatma. Oldu ben de benim eski mahalle arkadaşım morutanın kankasıydı. Fiziken yetersiz dedi!!!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cicaldauyu paketleyeceğiz o yüzden performans versin diye bakıyoruz ama bunun için hala zaman var o yüzden bu sezon alışma devresi olarak davranıyoruz muhtemelen. Seneye kiralık bile gidebilir.
Diğerini kilitlememiz lazım

fizik olarak düzelince bence formayı vermez cica yerinde 10 no

Bu arkadaşı Işıtan denilen arkadaş aldıysa kendi takımına transfer etsin 10 milyon euro'ya sonuçta Galatasaray'da oynayabilecek seviyede bir oyuncu olduğuna kanaat getirmiş ki transfer etmiş şimdi de kendi takımına transfer etsin.
Yalan yanlış bilgilerle yorum yapıyorsun sürekli. Sezon başı yapılan tüm transferler Terim'in istediği oyuncular. Işıtan Gün sadece Viktor Nelson ve Larsen(maliyetten dolayı veya başka bir sebepten olmadı)'de devreye vardı kendisi bunu da kendi açıklamıştı.

Becali paramı alamıyorum dediğinden beri kadrodan kesilmeye başladı. Sözleşmesinde bonus maddeleri olduğu söyleniyor bu yüzden mi oynatılmıyor ?

Cicaldauyu paketleyeceğiz o yüzden performans versin diye bakıyoruz ama bunun için hala zaman var o yüzden bu sezon alışma devresi olarak davranıyoruz muhtemelen. Seneye kiralık bile gidebilir.
Diğerini kilitlememiz lazım
Yaza 6 8 10 yerli bekler ve kanat alalım

Reis direkt adını yazsaydın tarif yerine ozanı mı diyorsun umarım yeterli seviyeye çekerler ve oynamaya başlar morutan bizim için önemli olması gereken bir oyuncu.
Hakan Ş. Mac sonu anlatımları yapıyor youtubeda,orda kendi fikrini söyledi ve mantikli geldi

Geri
Üst Alt