- 1 Ağustos 2009
- 46.510
- 48.769
- 4.708
Cica beni üzse de bu henüz üzmedi. Ziyadesiyle yetenekli. Bunda iş var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetenek olarak potansiyeli var adamın işleyebilirsek çok yararlı olur ayrıca genç daha 22 yaşında mı ne cicaldau denen kabir azabı 25 ine girecek ona bu saatten sonra bir şey katılmaya uğraşılacağına bu adama yoğunlaşılmalı.Cica beni üzse de bu henüz üzmedi. Ziyadesiyle yetenekli. Bunda iş var.
Zaten 4-2-3-1 oynuyoruz, morutan 3lünün ortasında daha etkili bence de. Yalnız tornaya ihtiyacı var, oyun repertuarını çeşitlendirmeligeri kalan maclarda cica yerine oynatabilir hoca cicadan bı bk olmayacagı acık fegulide hain
topu ayagında cok tutuyor bide sagına soluna bakmıyor onları yapsa iyi topcuZaten 4-2-3-1 oynuyoruz, morutan 3lünün ortasında daha etkili bence de. Yalnız tornaya ihtiyacı var, oyun repertuarını çeşitlendirmeli
Seneye kiralik verilmeli. Bizim takimda is yapacagi yok gibi geliyor bana suan. Duzenli oynayabilecegi bir takimda izlemek lazim.
Elbette, Babel ve Soso oynayacagina buna sans verilsin ama bu oglan henuz olmamis. Yani potansiyel var ama kiralik gitmesi daha mantikli suan.ligin geri kalanında daha fazla süre verilebilir mi
cicanın maksimum oynayacagı top buBu eninde sonunda doğru oynamayı öğrenecek ve güzel fayda alacağız. İşlenip , belli oyun alışkanlıklarını kazanması gerek sadece.
Ama Cicaldau'dan aynı derecede ümitli değilim. Oyun karakteri gereği , pek ışık vermiyor bana.
Sırtı dönük top alamıyor o yüzden 10 no olmaz, 8 no için de mücadelesi,sertliği ve kondisyonu eksik. Kazık yediğimizi kabullenmek şart. 3 m veren varsa şu an satalımcicanın maksimum oynayacagı top bu
Babel yerine oynamalı bu saatten sonra. Kendisini gösterebilirse seneye takımda kalır. Planlamaya başlamak lazım.