#80 Olimpiu Moruţan

Seneye kiralik verilmeli. Bizim takimda is yapacagi yok gibi geliyor bana suan. Duzenli oynayabilecegi bir takimda izlemek lazim.

Cica beni üzse de bu henüz üzmedi. Ziyadesiyle yetenekli. Bunda iş var.
Yetenek olarak potansiyeli var adamın işleyebilirsek çok yararlı olur ayrıca genç daha 22 yaşında mı ne cicaldau denen kabir azabı 25 ine girecek ona bu saatten sonra bir şey katılmaya uğraşılacağına bu adama yoğunlaşılmalı.

Net olarak ilk 11 oynamalı artık ayrıca yapılan yorumlar forum IQ ortalamasını ortaya çıkarmış resmen

Bu eninde sonunda doğru oynamayı öğrenecek ve güzel fayda alacağız. İşlenip , belli oyun alışkanlıklarını kazanması gerek sadece.

Ama Cicaldau'dan aynı derecede ümitli değilim. Oyun karakteri gereği , pek ışık vermiyor bana.

Bu eninde sonunda doğru oynamayı öğrenecek ve güzel fayda alacağız. İşlenip , belli oyun alışkanlıklarını kazanması gerek sadece.

Ama Cicaldau'dan aynı derecede ümitli değilim. Oyun karakteri gereği , pek ışık vermiyor bana.
cicanın maksimum oynayacagı top bu

Insanı forumdan soğutursunuz gerçekten.

Ne yapsaydı? Kaç haftadır oynamayan adam tüm Barcelona hattını ipe mi dizsin. Biraz tutarlı olun ya.

Bence teknik ekip yeteneğinin farkında üzerinede dusuyorlardir. Bu sene için yinede iyi katkı verdi. İnşallah tembel olmayıp hirslanip çalışmalı. Kalan maçlarda seneye oluşacak olan kadroda bende varım diyenilmesi için aldığı süreleri iyi değerlendirmeli. Seneye takım için düşünülmüyorsa da mutlaka kiralık gonderilmeli. Öyle vaz geçilecek biri degil

Bu çocuğu kazanmak istiyorsak kötü oynarsa bile hep ilk 11’de başlatmalıyız. 2 ay sonra gidecek Babel ve Feghouli zaten artık oynamamalılar.

Şimdi hedef kalmadi. Halil, Fegh, Babel'i filan yedege alip kalan 8 haftada oynamali. Hatta BAY bile oynayabilir.

aslan parçası haftasou daha maç alıcak

Geri
Üst Alt