Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.038
- 101.264
- 5.238
Geçen sene Yunus'a yapılan övgüler ile birbirine denk övgüler görüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istanbulspor macinda Baris forvet olarak oynamaliGeçen sene Yunus'a yapılan övgüler ile birbirine denk övgüler görüyorum
dybala da italya 2.liginde parlamıstı.hoş morutana ne derseniz deyin kariyeri yükselişte olacak.önemi yok.yunusta yükselişe geçecek
morutan yunus üzerinde yükselişe geçecek die algıladım.yunusta değil Yunus da
Ofsayttakileri sayarlarsa olursun reisdandirik bi ligde oynuyor bunun oynadıgı ligde gol kralı olurum
morutan yunus üzerinde yükselişe geçecek die algıladım.

Katılıyorum. Ayrıca tempo olayıda var. Bizim süper lig takımları maçlarda yerde sürünmek dışında bir şey yapmıyorBizim ligin nesi sert halil italya 2. Lig bilee bizden serttir
İzleyemiyorum üstad gelişmeleri anbean paylaşırsan sevinirimMorutan oyunda izlemek isteyenlere.Sky Sport ve Sportklub 3 Sırbistan kanalında Maç..
Maç aslında bol Gol pozisyonlu geçmiyo reis.Pisa 1-0 önde skoru korumaya çalışıyo deplasmanda rakip kaleye gidemiyo 1 türlü.Taraftarlar da Maç bitmeden evlere gitmeye başladılar..İzleyemiyorum üstad gelişmeleri anbean paylaşırsan sevinirim
yunus > 1000xmorutanGeçen sene Yunus'a yapılan övgüler ile birbirine denk övgüler görüyorum