Burak Akçeşme
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2018
- 1.136
- 834
- 658
Kazığı demeyelim de heba ettiği yeteneklerden biri diyelim.Fatih Terim'in kazığı XD XD
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazığı demeyelim de heba ettiği yeteneklerden biri diyelim.Fatih Terim'in kazığı XD XD
şuana kadar 7 karşılaşmaya ilk 11'de başlamış ve 4 gol 5 asistlik performans göstermiş. son maçların hepsine de ilk 11'de başlayıp gol katkısı vermiş.
1. ve 3. goller
Aynen oyle. Dennis Man 11 mac 3 gol, asist yok.Bence de bizim ligden birine verilmeliydi. Italya 2. liginin gucunu bilmiyorum ama dogal olarak zayif lig oldugu gercek. Yoksa Romanya liginde de istatistikleri cok iyiydi. Fakat istatistikleri diger Rumen'e ( Man) gore cok daha iyi olmali.
Morutan zaten yetenekli biri. Mental olarak çöktü. Ayrıca ligte çoğu takım yetenekli olmasına rağmen oynatmazdi. Adanademir yunus olayı nadiren olacak birseydi. Avrupa olsun 2. Lig olsun. Adamların idman yöntemleri bile bizim superlig takımlarının çoğundan iyidir.Bence de bizim ligden birine verilmeliydi. Italya 2. liginin gucunu bilmiyorum ama dogal olarak zayif lig oldugu gercek. Yoksa Romanya liginde de istatistikleri cok iyiydi. Fakat istatistikleri diger Rumen'e ( Man) gore cok daha iyi olmali.
Oyle de olsa bizim lig sert. Bu adamlarin sorunu zaten psikolojik. Eger rakibinin gorece gucsuz olduklarini biliyorlarsa topa tanrı gibi hukmediyorlar. Her yerde boyle, mahalle maclarinda bile rakibin gucsuz oldugunu biliyorsan Maradona gibi hissediyordun. Ikisinin de Romanya videolarina izlersen anlarsin. Gecen sene kac topu panikle ayagindan aştı sayamadim. Yine de diger Rumen'e gore cok cok daha iyi. Fenerdeki Zayiç'in de iyi istatistikleri vardi ( 8 gol 14 assist) Boyle devam ederse + 10 + 10 yapar gibiMorutan zaten yetenekli biri. Mental olarak çöktü. Ayrıca ligte çoğu takım yetenekli olmasına rağmen oynatmazdi. Adanademir yunus olayı nadiren olacak birseydi. Avrupa olsun 2. Lig olsun. Adamların idman yöntemleri bile bizim superlig takımlarının çoğundan iyidir.
Hemşerime yakışmayan 1 yorum.Yunusa futbol dersi verir