#80 Olimpiu Moruţan

8 maç 4 gol 5 asist gibi birşeye denk geliyor süre olarak..Bir de penaltı yapılan futbolcuya asist yazilmamasi da çok tuhaf geldi 1 penaltı wons diye ayrıca belirtmisler .

Umarım kiralık oynadığı kulüp opsiyonu kullanır, yahut başka bir talibi çıkar da zararsız olarak vedalaşırız kendisiyle...Galatasarayımızda olmadı, olabileceğini de zannetmiyorum...

Ha, dönüp de Boey gibi herkesi şaşırtması ihtimali de var hani!..''Sakat halimle maça çıkmaya zorlandım, bırakın gideyim!'' diyerek sezon öncesi kendi başına antrenman yapan Boey' in derdinin kimlerle olduğu, Ümit Davala' nın kendisiyle alakalı saçmalamalarından net olarak anlaşılmıştı (İtirazı olan varsa detaylandırabilirim; daha önce bahsetmişxtim)...

Mayıstan sonra daha da iyi olacak,ve iyi para kazanacak 2024te.o parayı da biz veririz buyuk ihtimalle zamla

Gelecek sezon faydalanacağımızı düşünüyorum

Benim beklentim Türkiye icinde bir takima kiralamamiz yönündeydi. ADS veya Antalya favori takimlarimdi bunun icin.

Bu Pisa olayi en basindan hic icime sinmemisti. Italya ikinci liginde kiralik oynayacak adam degil bence. Oynadigi süreye bakinca böyle istatistik yakalamasi beni hic sasirtmiyor acikcasi, cünkü bu cocuk kesinlikle yetenekli bir futbolcu.

Öngörü gibi olmasin ama bana göre Bruma'nin Sociedad'tan döndükten sonra bizde gösterdigi performansin bir benzerini sergileyecek önümüzdeki sezon eger satilmazsa. Kiralik gidip bol bol oynamasi bizde yasadigi özgüven kaybinin giderilmesini saglayacaktir diye düsünüyorum.

Bu cocuktan pek bir kaybimiz olmaz da asil diger herifi ne yapacagiz onu hic bilmiyorum.

Kim ne derse desin Avrupa'da o kadar ülke ve lig dururken bir oyuncu 25 yasinda Arabistan'a kiralaniyorsa bu durum oyuncunun piyasasini net etkiler negatif anlamda. Dedigim gibi asil sorun Cicaldau.

şuana kadar 7 karşılaşmaya ilk 11'de başlamış ve 4 gol 5 asistlik performans göstermiş. son maçların hepsine de ilk 11'de başlayıp gol katkısı vermiş.

güzel stats. umarım opsiyonunu kullanırlar. kesin olarak gs seviyesinde bir oyuncu değil. 3.5 m eur mu vermiştik bonservisine? zarar etmeyiz sanki. MM ve Morutan'dan 6+3.5 yaklaşık 10 m eur, çok iyi bütçe demek.

Bence de bizim ligden birine verilmeliydi. Italya 2. liginin gucunu bilmiyorum ama dogal olarak zayif lig oldugu gercek. Yoksa Romanya liginde de istatistikleri cok iyiydi. Fakat istatistikleri diger Rumen'e ( Man) gore cok daha iyi olmali.

Bence de bizim ligden birine verilmeliydi. Italya 2. liginin gucunu bilmiyorum ama dogal olarak zayif lig oldugu gercek. Yoksa Romanya liginde de istatistikleri cok iyiydi. Fakat istatistikleri diger Rumen'e ( Man) gore cok daha iyi olmali.
Aynen oyle. Dennis Man 11 mac 3 gol, asist yok.

Morutan zaten yetenekli biri. Mental olarak çöktü. Ayrıca ligte çoğu takım yetenekli olmasına rağmen oynatmazdi. Adanademir yunus olayı nadiren olacak birseydi. Avrupa olsun 2. Lig olsun. Adamların idman yöntemleri bile bizim superlig takımlarının çoğundan iyidir.

Morutan zaten yetenekli biri. Mental olarak çöktü. Ayrıca ligte çoğu takım yetenekli olmasına rağmen oynatmazdi. Adanademir yunus olayı nadiren olacak birseydi. Avrupa olsun 2. Lig olsun. Adamların idman yöntemleri bile bizim superlig takımlarının çoğundan iyidir.
Oyle de olsa bizim lig sert. Bu adamlarin sorunu zaten psikolojik. Eger rakibinin gorece gucsuz olduklarini biliyorlarsa topa tanrı gibi hukmediyorlar. Her yerde boyle, mahalle maclarinda bile rakibin gucsuz oldugunu biliyorsan Maradona gibi hissediyordun. Ikisinin de Romanya videolarina izlersen anlarsin. Gecen sene kac topu panikle ayagindan aştı sayamadim. Yine de diger Rumen'e gore cok cok daha iyi. Fenerdeki Zayiç'in de iyi istatistikleri vardi ( 8 gol 14 assist) Boyle devam ederse + 10 + 10 yapar gibi

Geri
Üst Alt