#80 Olimpiu Moruţan

mertens'e gram muhabbet duymuyorum üstat. Hiç sevemedim. Bu sezon gitse keşke
03B2EA99-FD5A-4F9C-B040-699C533550BB.webp

Gelen teklife göre hareket edilir. 3-4'e verilmez, 6-7+ sonraki satıştan paya verebilirim.

yalnız ben bu fabio silvayı izlemiştim psv sevilla videolarında.cezaahasında cok yetenekli bi velet.bence yedek forvete degerlendirlebilir

isviçrenin 2 golü amdouni atmış

60'ta amdouni yerine seferovic girmiş maç dönmüş

Yusuf kiralık gönderilip Morutan rotasyona dahil edilebilir. Kötü yapının kurbanı oldu geçen sene. Bu seneki gibi herkesin gelişim gösterdiği ortamda Morutan da gayet iş yapabilir.

eylül'e kadar yunus ve morutan arasında hocamızın karar vermesi lazım

ve yerli ve altyapıdan olmak son tercih sebebi olmalı

Geçen sene zaman zaman parladığı dönemler oldu, iyi de bir kiralık dönemi geçirdi kadroda olmasını isterim ben açıkçası

Bilemeyiz geçen senenin kadrosunda istediğini yapamayıp bu sene daha kaliteli oyuncu grubuyla parlayan bir çok oyuncumuz oldu. Sezonun en baba performansını veren Boey, Ağustos başı Dubois sakatlanana kadar kadroda bile düşünülmüyordu. Berkan ın profesyonel futbolcu olup olmadığı tartışılıyordu burda geçen sezon. Barış Alper yine aynı şekilde kendini gösterememişti, şimdi Barışbappe diye lakap takıyoruz adama

Sahada Icardi, Mertens, Oliveira, Torreira gibi adamlar olunca bu adamların üzerinden ciddi bir yük alındı ve kendilerini gösterme fırsatı buldular. Bakarsın Morutan da önümüzdeki sezonun kadrosunda belki de rotasyonun en önemli adamlarından biri olur

Bu senede takımda kalma şansı çok düşük, bence Yunus Morutan'dan daha yetenekli.

yabancı kontenjanı yok ki

ross, luyi, casperdan çıkıp icardi rashica +1 sol bek alınca bitiyor

bunu kayıt edersek de konuşulan ortasaha ve yedek fvleri kayıt edemiyon
İyi de boey+dubois var bide bunun üzerine bir solbek daha yabancı bek lüks kaçacak.
Solbek eğer potansiyelli bir yabancı olacaksa boey satılıp yerine türk alınacak.
+olarak dubois muhtemelen gidecek yedek bek oyuncuya o kadar para verebilecek lüksümüz kalmıyor.
Takımda mevcut durumda olan oyuncular şunlar.

Muslera
Boey
Nelsson
Dubois
Midtsjo
Oliviera
Torreira
Zaniolo
Mertens

9 oyuncumuz var.
+5 hakkımız kalıyor

Ross( 21 şeysinden yararlanamazsa kiralık gidecek)
Luyindama postalanacak
Cicaldau yine kiralık gidecek
Morutan durumu meçhul olan oyuncu.

Rashica ile icardi alındğında
+3 hakkımız kalıyor
+1 Morutan dediğinde
+2 oyuncu alabiliyorsun bunlardan birisi forvet yedeği diğeri de OS yedeği.

Ek olarak Yusuf +3 oyuncu kontenjanından yararlanıyor bu kural devam edecek.
Belirli şartları sağlayan 21 yaş altında 2 yabancı hakkına daha sahip oluyoruz.

Transferler de buna göre yapılacaktır. Orta sahadaki oyuncu için ben ilkayın zorlandığını düşünüyorum. Eğer İlkay ile orayı kapatabilirsek farklı bir bölgeye +1 oyuncu daha yabancı ekleriz.
Yukarıda da dediğim gibi dubois iyi hoş ama böleyim kaldığı senaryoda eğer diğer beki de yabancı yapacaksak kendisi yolcu.
+1 yabancı da buraya ekleyin.

İyi de boey+dubois var bide bunun üzerine bir solbek daha yabancı bek lüks kaçacak.
Solbek eğer potansiyelli bir yabancı olacaksa boey satılıp yerine türk alınacak.
+olarak dubois muhtemelen gidecek yedek bek oyuncuya o kadar para verebilecek lüksümüz kalmıyor.

Muslera
Boey
Nelsson
Dubois
Midtsjo
Oliviera
Torreira
Zaniolo
Mertens

9 oyuncumuz var.
+5 hakkımız kalıyor

Luyindama postalanacak

+3 hakkımız kalıyor
+1 Morutan dediğinde

Transferler de buna göre yapılacaktır. Orta sahadaki oyuncu için ben ilkayın zorlandığını düşünüyorum. Eğer İlkay ile orayı kapatabilirsek farklı bir bölgeye +1 oyuncu daha yabancı ekleriz.
Yukarıda da dediğim gibi dubois iyi hoş ama böleyim kaldığı senaryoda eğer diğer beki de yabancı yapacaksak kendisi yolcu.
Sol bek?

Muslera
Boey
Nelsson
Dubois
Midtsjo
Oliviera
Torreira
Zaniolo
Mertens

9 oyuncumuz var.
+5 hakkımız kalıyor

Luyindama postalanacak

+3 hakkımız kalıyor
+1 Morutan dediğinde

dubois kalacak gibi

boey yerine müldür alınırsa evet 1 kontenjan açılıyor

Geri
Üst Alt