#80 Olimpiu Moruţan

Sağa sola çöp diye hakaret edip yaşadığı hayatın stresini topçulara söverek çıkarmaya çalışan tiplere kalsa takımdaki herkesi yollamak gerekiyor zaten. Kesinlikle iş yapar.
Zaten doğru düzgün paranın olmadığı bir ortamda üstelik araplar piyasayı ambale etmişken mertensle ile birlikte kullanılmalı gibi oraya alacağımız adamın parayı da icardiye aktarırız.

Cica'dan bir yol olmaz da bu adam başka arkadaş.
Gittiği takım çöp olmasına rağmen gayet iyi performans vermiş.
Bu sene Yusuf'u kiralayıp şans vermek gerekiyor.

cicaya teklif gelmezs ekalsın ona da bakalım

bu adamlar bence iyi bir takımda şu andakinden daha çok değerli hale gelirler

en dipteyken yok pahasına satmak saçmalık olur

müthiş asistler yapmıs,aslanımın potansiyeli yüksek

Eğer ki Morutan fizik gücü de kazanabilirse bambaşka bir şeye dönüşebilir. 10 numara ve kanat rotasyonunda oynayabilir.

Yunus varken gerek yok. Yabanci siniri olsa denensin derdim ama bize farkli tarzda bi kanat oyuncusu lazim

cicaya teklif gelmezs ekalsın ona da bakalım

bu adamlar bence iyi bir takımda şu andakinden daha çok değerli hale gelirler

en dipteyken yok pahasına satmak saçmalık olur
Başka çare zaten yok ki. 6.5 bayıldık adama. :D
Ama takımda kalması çok zor bence yabancı sayısından dolayı.
Gidecekse de parlayabileceği bir Avrupa takımına kiralasınlar. Hangi akla hizmet 6.5 milyon verdiğimiz 25 yaşındaki adamı zorunlu satın alma yokken Arabistan'a yolladık çok merak ediyorum.

Özellikle ilk asisti şahaneymiş yani Morutan zaten bu kaliteye sahip bir oyuncu önemli olan bunu istikrarlı şekilde ortaya koyabilmesi. Morutan'ın piyasası iyi durumda teklifler alması muhtemel ama kalırsa da giderse de faydalı olabilecek bir oyuncu durumunda olduğunu düşünüyorum.

Okan hocanın kampta görmeyi isteyeceğini düşünüyorum. Şuan Mertens ile birlikte rotasyon ile 10 numara oynayabilecek bir oyuncu, üstelik kanatlarda da değerlendirebilirsin. Hatta bence ön eleme maçlarında forma giyecektir.

mertens denen kağnı ve topa vurmayı bilmeyen topçuya benzeyen şahıs yerine
kendisini 100000 kere görmek isterim
ey morutsan
şu laf edenleri
bir osurtsan
Eğer Mertens’e ağır hakaretlerine devam edersen, sana saplamam yakındır.

Geri
Üst Alt