- 17 Eylül 2018
- 20.377
- 23.316
- 1.983
Sağa sola çöp diye hakaret edip yaşadığı hayatın stresini topçulara söverek çıkarmaya çalışan tiplere kalsa takımdaki herkesi yollamak gerekiyor zaten. Kesinlikle iş yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağa sola çöp diye hakaret edip yaşadığı hayatın stresini topçulara söverek çıkarmaya çalışan tiplere kalsa takımdaki herkesi yollamak gerekiyor zaten. Kesinlikle iş yapar.
Zaten doğru düzgün paranın olmadığı bir ortamda üstelik araplar piyasayı ambale etmişken mertensle ile birlikte kullanılmalı gibi oraya alacağımız adamın parayı da icardiye aktarırız.Sağa sola çöp diye hakaret edip yaşadığı hayatın stresini topçulara söverek çıkarmaya çalışan tiplere kalsa takımdaki herkesi yollamak gerekiyor zaten. Kesinlikle iş yapar.
Cica'dan bir yol olmaz da bu adam başka arkadaş.
Gittiği takım çöp olmasına rağmen gayet iyi performans vermiş.
Bu sene Yusuf'u kiralayıp şans vermek gerekiyor.
Yunus varken gerek yok. Yabanci siniri olsa denensin derdim ama bize farkli tarzda bi kanat oyuncusu lazim
Başka çare zaten yok ki. 6.5 bayıldık adama.cicaya teklif gelmezs ekalsın ona da bakalım
bu adamlar bence iyi bir takımda şu andakinden daha çok değerli hale gelirler
en dipteyken yok pahasına satmak saçmalık olur
tavrını beğeniyorummertens denen kağnı ve topa vurmayı bilmeyen topçuya benzeyen şahıs yerine
kendisini 100000 kere görmek isterim
ey morutsan
şu laf edenleri
bir osurtsan
fb sevici yaptılar beni ahberttavrını beğeniyorum
Eğer Mertens’e ağır hakaretlerine devam edersen, sana saplamam yakındır.mertens denen kağnı ve topa vurmayı bilmeyen topçuya benzeyen şahıs yerine
kendisini 100000 kere görmek isterim
ey morutsan
şu laf edenleri
bir osurtsan