- 18 Temmuz 2009
- 81.654
- 238.469
- 5.093
İyidir kötüdür mesele değilde her maç bir oyuncuya kazık demenin peşinde koşarsak bu işin sonu yok.toparlarsa yanılmış olurum ama şu anki görüntü kötü.
iyi olmadığına sen de katılırsın bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyidir kötüdür mesele değilde her maç bir oyuncuya kazık demenin peşinde koşarsak bu işin sonu yok.toparlarsa yanılmış olurum ama şu anki görüntü kötü.
iyi olmadığına sen de katılırsın bence.
beni duymaz ama dilerim elbettetoparlarsa, ozur dileyecekmisin
beni duymaz ama dilerim elbette
oyuncular iyi oynasın bütün forumdan özür dilerimkero admine ozur dile ozaman

Fiziği yetmediği,vücudu gitmediği için rakibi geçmekten ziyade ayağında topu "GEVELEMEK" zorunda olmasının top tutmayla en ufak alakası yok,top tutmak böyle birşey değilMuslera uzun top Babel. Bizim top tutmadan kastımız bu. Fiziğiyle kafa topu almasıyla topu ileride bi şekilde tutmasını istedi terim.
Taraftar öyle düşünmüyor Terim düşünüyo. Sana bana kalsa ne Arda ne de Babel bizim oyuncumuz olmazdı zatenFiziği yetmediği,vücudu gitmediği için rakibi geçmekten ziyade ayağında topu "GEVELEMEK" zorunda olmasının top tutmayla en ufak alakası yok,top tutmak böyle birşey değil
Mesela ardada oynarken fizik diye bişey olmadığı için oyunu "YAVAŞ" oynaması oyunu tecrübesiyle soğutuyo sanıyo taraftar
Tabi sizin gorusunuz de onemli sn. KOROGLUErman Toroğlu: "Galatasaray, Morutan'ı sahada bacağı kopmadığı, bayılmadığı sürece oyunda tutmalı."
Herkes böyle düşünüyor ama hazreti sinyor imparator hocamız defansını beğenmiyormuş !!
Ben de Erman gibi düşünüyorum sayın YALARTabi sizin gorusunuz de onemli sn. KOROGLU
Sizden muhteşem bir 2 li olacak goruyorumtoparlarsa, ozur dileyecekmisin