#80 Olimpiu Moruţan

Bir oyuncu izleyince beni heyecanlandiriyorsa zevkten 4 kose yapiyorsa o oyuncu iyidir nokta. Ben Babeli izlerken televizyonu yumruklamak istiyorsam kotudur nokta. Bu adamida bitirmez insallah.

Bu arada adam gayette pres oyununa katildi. Top kesmesini falan bekliyor hoca. Oyuncuyu meziyetine gore kullanmayacaksan almayacaksin hocam. Bu adamin meziyeti gol asist yapmak oncelikle defans yapmak degil.

Muslera uzun top Babel. Bizim top tutmadan kastımız bu. Fiziğiyle kafa topu almasıyla topu ileride bi şekilde tutmasını istedi terim.
Fiziği yetmediği,vücudu gitmediği için rakibi geçmekten ziyade ayağında topu "GEVELEMEK" zorunda olmasının top tutmayla en ufak alakası yok,top tutmak böyle birşey değil

Mesela ardada oynarken fizik diye bişey olmadığı için oyunu "YAVAŞ" oynaması oyunu tecrübesiyle soğutuyo sanıyo taraftar

Adamın ayağına aldığı her top pozisyon oldu direk skor üretme ihtimalimizi arttırıyor. Eğer Terim kötü oynadığı gerekçesiyle oyundan aldıysa biz bitmişiz demektir.

Vallahi billahi saçmaşık ya sakatlığı yok bişeyi yok sen takımın en etkilisini oyundan alıyosun ya şaka gibi bahanende müthiş defans gücünü arttırmak la uqgagahahauhsshshdıudjd valla ne alem adamsın hoca ya

Fiziği yetmediği,vücudu gitmediği için rakibi geçmekten ziyade ayağında topu "GEVELEMEK" zorunda olmasının top tutmayla en ufak alakası yok,top tutmak böyle birşey değil

Mesela ardada oynarken fizik diye bişey olmadığı için oyunu "YAVAŞ" oynaması oyunu tecrübesiyle soğutuyo sanıyo taraftar
Taraftar öyle düşünmüyor Terim düşünüyo. Sana bana kalsa ne Arda ne de Babel bizim oyuncumuz olmazdı zaten :)

Gayet iyi bir 45dk cikardi. Rakibi cok zorladi ve ofansta bizi heyecanladiran isler yapti. Neden cikti anlayamamakla birlikte bunu hoca acisindan dramatik buldum. Istedigi bir oyuncuy, oyundan anlamsizca aldin ve bu yuzden elestiriliyorsun.

Hocam defans yönü zayif diye 45.dklarda cikarip ayni mohamede yaptigi gibi yapacak ve morutan bye bye ...

Vardir hocanin bir bildigi

Diyemiyorum bu konuda. Net hata yapmistir ve maci beraberlige getirtmistir

Geri
Üst Alt