Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.534
- 2.085
- 698
Aklimdan geceni yazmissin. Bu cocuguda küstürecek sonunda.Hocam defans yönü zayif diye 45.dklarda cikarip ayni mohamede yaptigi gibi yapacak ve morutan bye bye ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklimdan geceni yazmissin. Bu cocuguda küstürecek sonunda.Hocam defans yönü zayif diye 45.dklarda cikarip ayni mohamede yaptigi gibi yapacak ve morutan bye bye ...
.Ben de Erman gibi düşünüyorum sayın Y.ALAR
Cok sert
Bundan sonra boyleCok sert
Sizden muhteşem bir 2 li olacak goruyorum

Kimleri temizlerdin renktasFatih terim düşmanı değilsen Yalar oluyorsun , yazık kafaniza. Zıvanadan çıktılar iyice. Maç zamanları foruma girmemeye ve daha az zaman geçirmeye çalışacağım forumda. Temizlik şart.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanın bu açıklamasına delirdim resmen. Kerem ne yapıyordu omuz omuza tüm ikili mücadelelerden galip mi çıkıyordu? Yerine aldığı adam da Aytaç. Bu değişiklik bizi bitirdi resmen. Çıkmasaydı biz bu maçta 1 gol daha atardık.Fatih Terim: "Morutan'ın topla oyunu iyi ama orta sahada defansif açıdan dahada güçlenmek istedim."
Gelde çıldırma… böyle bir mantık olabilirmi ya…
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Hocanın bu açıklamasına delirdim resmen. Kerem ne yapıyordu omuz omuza tüm ikili mücadelelerden galip mi çıkıyordu? Yerine aldığı adam da Aytaç. Bu değişiklik bizi bitirdi resmen. Çıkmasaydı biz bu maçta 1 gol daha atardık.
Neyse, gereken dersler alinmistir. Artik cikaramaz.