#80 Olimpiu Moruţan

Toplam 6 ikili mücadelenin 5’ini kazanmış fena da oynamıyordu niye çıkardı anlamadım.

Fatih Terim: "Morutan'ın topla oyunu iyi ama orta sahada defansif açıdan dahada güçlenmek istedim."

Gelde çıldırma… böyle bir mantık olabilirmi ya…

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çıkması hataydı inşallah bu hatasını anlamıştır terim. Tüm düzen bozuldu çıktıktan sonra. Aytaç hamlesi bitirdi zaten orta sahayı. Az buçuk oynayan takım bozuldu ikinci yarının hemen başında.

GSCimbom Mobile App

Fatih Terim: "Morutan'ın topla oyunu iyi ama orta sahada defansif açıdan dahada güçlenmek istedim."

Gelde çıldırma… böyle bir mantık olabilirmi ya…

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Hocanın bu açıklamasına delirdim resmen. Kerem ne yapıyordu omuz omuza tüm ikili mücadelelerden galip mi çıkıyordu? Yerine aldığı adam da Aytaç. Bu değişiklik bizi bitirdi resmen. Çıkmasaydı biz bu maçta 1 gol daha atardık.

Hocanın bu açıklamasına delirdim resmen. Kerem ne yapıyordu omuz omuza tüm ikili mücadelelerden galip mi çıkıyordu? Yerine aldığı adam da Aytaç. Bu değişiklik bizi bitirdi resmen. Çıkmasaydı biz bu maçta 1 gol daha atardık.

Katiliyorum, gollerdeki Kerem'in gollerdeki katkisi muazzam ancak onun disinda cok top kaybetti cok atak yedik bu yuzden ustune madem defansif sorun var, Kerem'i cikartsa bak anlardim. Cikartmasin da ama anlardim :)

Haliyle yeni transfer iyi performans gösterince biz de daha çok izlemek istiyoruz
Ama hoca niye izlemek istemiyor

Alisi verisi dokunusu ben futbolcuyum diyor boyle devam aslan parcasi

Geri
Üst Alt