#80 Olimpiu Moruţan

Kanatta hep sola çekmeye çalışıyor gıcık oldum aslında bu herif sağına da çok rahat hareketlenebilir sağ ayağı da gayet iyi .. Boey gelirse belki daha etkili olur o bölgede işin savunma kısmında da var.. Kerem scmaya basladi muhtemelen morutan sağda devam eder BAY da sol da resmen bir kanat çöplüğü var elimizde..
Kerem oyundan çıkacağına bu çıkıyor oda ilginç. ilk yarı biraz isteksiz oynadı iyi değildi ama bu adamı asla çıkarmam oyundan. Maçın sonunu oynamasi lazim

Kerem oyundan çıkacağına bu çıkıyor oda ilginç. ilk yarı biraz isteksiz oynadı iyi değildi ama bu adamı asla çıkarmam oyundan. Maçın sonunu oynamasi lazim

Kesinlikle bu maç ilk çıkacak adamlar feghouli ve keremdi .. Ben ilk kez morutan hakkında olumsuz bir izlenim edindim normalde çok top kullanmiyordu kullansa da cicaldau gibi kolay top kaybı yoktu bugün resmen keremin kopyası gibiydi ilk devre sağlı sollu her topu kaptirdilar..
Büyük yetenek kötü olduğu bir maç gol atip maçı getirmesi çok iyi oldu.. Umarım golun gazına gelmez ve toparlar ilk yarı kaptirdigi her top tehlike oldu gerçi onu toplayacak adam yok basimizda en büyük sorun bu

Kesinlikle bu maç ilk çıkacak adamlar feghouli ve keremdi .. Ben ilk kez morutan hakkında olumsuz bir izlenim edindim normalde çok top kullanmiyordu kullansa da cicaldau gibi kolay top kaybı yoktu bugün resmen keremin kopyası gibiydi ilk devre sağlı sollu her topu kaptirdilar..
Büyük yetenek kötü olduğu bir maç gol atip maçı getirmesi çok iyi oldu.. Umarım golun gazına gelmez ve toparlar ilk yarı kaptirdigi her top tehlike oldu
Fegholi deyince aklıma geldi rezil ötesi oynuyor iyiki 2.yarinin başında çıktı. Daha kadroya girmemeli devre arasi da gitmeli ki ben feghouliyi önceden beğenen biriydim trabzon maçında o kirmizidan sonra silmistim onu. Şimdi sahada rezil oynuyor

Sağ önde oynaması gerektiğini düşünüyordum, ama Galatasaray 'da oynadığı maçları genelde ortada Cicaldau 'ya yakın oynadığı zamanlarda yaptı.

O zaman ortaya geç aslan parçası sağ ön için de kankan Dennis Man 'ı tut getir bize 😄

Geldiğinden beri açık ara en kötü futbolunu oynadığı maçta muazzam bir gol attı. Top ile çok didişiyor ve yine çizgide alıyor topları bu böyle gitmez maalesef.

Maç boyu kötü oynayıp, tek hareketiyle maç kazandırıyor. Lazım olan o zaten;maç kazandırma.

fonseca hocamın 3 4 1 2sinde harika bir serbest forvet arkası olacaktır

Bu takım top çalar halil bu cicaldau Berkan çalıyorlar ama nasıl organize olacağız onu bilmiyoruz. Onun onun için hocaya ihtiyaç var ama bizde öyle biri yok
Bi ara gördün mü takım 2ye ayrılmıştı resmen. Savunma cezasahamız civarında ileri hat da rakip yarı alandaydı. Bu tarz bomboş kabak alanlar verir süperligin en geniş saha yayılımını yaparsak herkes çöp gözükür. Şundan eminim ki hoca çalıştırmıyor takımı. Hiç kompakt bi halde duramıyoruz. Maç boyu 50x60ız ya hiç mi görmüyor bu adam bu şekilde her maç zorlanırız isterse rakip çemişgezekspor olsun

Bu adam futbolcu baylar. Futbol bu adam ve türevleri sayesinde futbol. Yok sırtı dönük oynayan futbolcu, yok 8.5 numara, yok o, yok bu. Futbolu izliyorsak Hagi, Zidane, Messi, Morutan türevi saf yetenekler için izliyoruz. Tabi morutan'ı bu isimlerle bir tutmak şu aşamada komik ama çoğunuz ne kastettiğimi anlamışsınızdır. Futbol bu tür futbolcular sayesinde eğlenceli bir oyun. Tüm takım disiplinli fizik gücü yüksek ama yeteneksiz adamlardan oluşsa futbol futbol olmazdı.

Kotu oyuncu demek haksizlik olur ama beklentilerin altinda kaldigini dusunuyorum suan icin. Zaman lazim daha saglikli degerlendirme icin.

Kötüydü ama maçı almasını bildi

Bizim için ligi nerde bitireceğimiz=cica ve morutanın skor katkısı

Temposuda iyi gibiydi geriye iyi yardım etti

Boey gelince top bizdeyken iç/ortada top rakipteyken kanatta oynayabilir

İlicici izlesin bide sabaha kadar kapsın bişeyler

daha önceki maçlarda da yazmıştım. takımın ileri ucundaki en yetenekli oyuncu. 80 dakika kötü oynar 1 pozisyonla maç alır. böyle bir yeteneği var. bu sebeple kötü oynasa dahi çıkarılmamalı. terim önceki maçlarda olduğu gibi 45. dakikada çıkarsaydı muhtemelen yenemezdik göztepe'yi

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt