Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.544
- 109.356
- 4.878
sıkıntı yok bazen ben de şaşırıyorum neler yazdığıma
ben o an ne hissediyorsam onu yazıyorum. kötü oynayanı bir maç silip diğer maç kral ilan edebilirim
ulan fartzart guldurdun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıkıntı yok bazen ben de şaşırıyorum neler yazdığıma
ben o an ne hissediyorsam onu yazıyorum. kötü oynayanı bir maç silip diğer maç kral ilan edebilirim
ben de bunu demek istiyorum ama ismim çıktığı için ben söyleyince linç yiyorumMaç boyu lesti 1 kez iyi iş yaptı o da gol oldu ..İlk macindan büyük bir yetenek olduğunu belli ediyordu ama istikrar yakalaması şart gerçi başında Terim adlı kaos varken pek birşey bekleyemiyorum..

uzaben de bunu demek istiyorum ama ismim çıktığı için ben söyleyince linç yiyorum![]()
Maç boyu lesti 1 kez iyi iş yaptı o da gol oldu ..İlk macindan büyük bir yetenek olduğunu belli ediyordu ama istikrar yakalaması şart gerçi başında Terim adlı kaos varken pek birşey bekleyemiyorum..
ben de bunu demek istiyorum ama ismim çıktığı için ben söyleyince linç yiyorum![]()
Aslında maçın ilk yarısında bizim yarattığımız tek net gol pozisyonunun da asistini yaptı. Sol bek e ters top atarak kaleciyle karşı karşıya bıraktı. İkinci yarı gol de attı. Skor katkısı vermesi önemliydi. Daha iyi olacaktır. Boey geldiğinde daha rahat oynayacak.
Sanki sağ kanada yakın oynadığında daha etkili oluyorEzdigi topları saymaya kalksam zamanımız yetmez keremle birlikte bugün maçın içine ettiler.. Allah'tan Morutan çok güzel yasladı da günü kurtardı bir şekilde..
Boeyin gelişi mutlaka fark edecektir ama bugün yedlinden bağımsız çok kötüydü zaten ilk yarı 10 numarada takıldı aslında en etkili olduğu bölge normalde..
bu mactan bagimsiz soyluyorum yedlinle oynamak zor. bindirmesi gereken yerde bindirmez kosu gosterirsin atmaz alan bosaltmaz uste uste binersin vs. buyuk sikinti ya bizim beklerEzdigi topları saymaya kalksam zamanımız yetmez keremle birlikte bugün maçın içine ettiler.. Allah'tan Morutan çok güzel yasladı da günü kurtardı bir şekilde..
Boeyin gelişi mutlaka fark edecektir ama bugün yedlinden bağımsız çok kötüydü zaten ilk yarı 10 numarada takıldı aslında en etkili olduğu bölge normalde..
21 yasindaki bir oyuncu tabii ki top ezecek. Ne sandiniz? Zaten bu yetenekle topu ezmese Bukres cerez parasina neden biraksin? Hadi bukres birakti oyuncu Turkiye ligine neden gelsin?
Bugun 150 tane de top ezse tartismasiz macin adamiydi. Ilk yarida mukemmel bir top atti Anholt hic etti. Ikinci yari tamamen kendi becerisiyle attigi bir gol.
Yani ne yapmak lazim?Ilk yari kotuydu 2. Yari biraz kibirdati Maci kazandiran golu atti ne istiyosun yani?gol gözlere perde indirmiş hemen
adam epey kötüydü
messi golü attı ona diyecek bir şey yok ama vaziyet bu.
Sanki sağ kanada yakın oynadığında daha etkili oluyor