#80 Olimpiu Moruţan

Maç boyu lesti 1 kez iyi iş yaptı o da gol oldu ..İlk macindan büyük bir yetenek olduğunu belli ediyordu ama istikrar yakalaması şart gerçi başında Terim adlı kaos varken pek birşey bekleyemiyorum..
ben de bunu demek istiyorum ama ismim çıktığı için ben söyleyince linç yiyorum :asd:

Maç boyu lesti 1 kez iyi iş yaptı o da gol oldu ..İlk macindan büyük bir yetenek olduğunu belli ediyordu ama istikrar yakalaması şart gerçi başında Terim adlı kaos varken pek birşey bekleyemiyorum..

Aslında maçın ilk yarısında bizim yarattığımız tek net gol pozisyonunun da asistini yaptı. Sol bek e ters top atarak kaleciyle karşı karşıya bıraktı. İkinci yarı gol de attı. Skor katkısı vermesi önemliydi. Daha iyi olacaktır. Boey geldiğinde daha rahat oynayacak.

FAO0n3_XoAMLPwG
FAO0oysWUAEN6h2
FAO0p_5VgAcUrty

Aslında maçın ilk yarısında bizim yarattığımız tek net gol pozisyonunun da asistini yaptı. Sol bek e ters top atarak kaleciyle karşı karşıya bıraktı. İkinci yarı gol de attı. Skor katkısı vermesi önemliydi. Daha iyi olacaktır. Boey geldiğinde daha rahat oynayacak.

Ezdigi topları saymaya kalksam zamanımız yetmez keremle birlikte bugün maçın içine ettiler.. Allah'tan Morutan çok güzel yasladı da günü kurtardı bir şekilde..
Boeyin gelişi mutlaka fark edecektir ama bugün yedlinden bağımsız çok kötüydü zaten ilk yarı 10 numarada takıldı aslında en etkili olduğu bölge normalde..

Genç oyuncu bunlar kötüde oynayacak hatada yapacak ama çok yetenekli belli. Birde bazı hatalarının sebebi net Yedlin. İçte daha işe yarayabilir ama Sacha Boey ile çok daha iyi olacaktır çünkü arkasını daha az düşünecek ve daha iyi paslar alıp o koridoru daha iyi kullanabilen biri arkasında. Nasıl Nelson- Marcao çok daha iyi ve uyumlu ise Sacha gelince Morutan'ın da performansını yukarı çekecektir.

Morutan'ın top kaybı yapma lüksü var çünkü şapkadan tavşan çıkarabiliyor ama Kerem'in yok çünkü Morutan gibi yetenekli değil.

Top ayağına gelince en fazla heyecan veren oyuncumuz #Sihirbaz #ElMagico

Screenshot_20210926_203719.webp
cropped-Zauberer_header-730x450.webp

Ezdigi topları saymaya kalksam zamanımız yetmez keremle birlikte bugün maçın içine ettiler.. Allah'tan Morutan çok güzel yasladı da günü kurtardı bir şekilde..
Boeyin gelişi mutlaka fark edecektir ama bugün yedlinden bağımsız çok kötüydü zaten ilk yarı 10 numarada takıldı aslında en etkili olduğu bölge normalde..
Sanki sağ kanada yakın oynadığında daha etkili oluyor

bu mactan bagimsiz soyluyorum yedlinle oynamak zor. bindirmesi gereken yerde bindirmez kosu gosterirsin atmaz alan bosaltmaz uste uste binersin vs. buyuk sikinti ya bizim bekler

21 yasindaki bir oyuncu tabii ki top ezecek. Ne sandiniz? Zaten bu yetenekle topu ezmese Bukres cerez parasina neden biraksin? Hadi bukres birakti oyuncu Turkiye ligine neden gelsin?

Bugun 150 tane de top ezse tartismasiz macin adamiydi. Ilk yarida mukemmel bir top atti Anholt hic etti. Ikinci yari tamamen kendi becerisiyle attigi bir gol.

21 yasindaki bir oyuncu tabii ki top ezecek. Ne sandiniz? Zaten bu yetenekle topu ezmese Bukres cerez parasina neden biraksin? Hadi bukres birakti oyuncu Turkiye ligine neden gelsin?

Bugun 150 tane de top ezse tartismasiz macin adamiydi. Ilk yarida mukemmel bir top atti Anholt hic etti. Ikinci yari tamamen kendi becerisiyle attigi bir gol.

Bu yetenekte oyuncuyu işleyebilmek önemli esas. Dar alanda çalım kabiliyeti var, pasları iyi, şutları -henüz uzaktan golünü görmedik ama- iyi.

Sanki sağ kanada yakın oynadığında daha etkili oluyor

Kanatta hep sola çekmeye çalışıyor gıcık oldum aslında bu herif sağına da çok rahat hareketlenebilir sağ ayağı da gayet iyi .. Boey gelirse belki daha etkili olur o bölgede işin savunma kısmında da var.. Kerem scmaya basladi muhtemelen morutan sağda devam eder BAY da sol da resmen bir kanat çöplüğü var elimizde..

Geri
Üst Alt