#80 Olimpiu Moruţan

Konya, Marsilya maci gibi olacaksa oynamasinin cok anlami yok. Bence biraz ozgurluk verip ileride top beklemeli.

Ali Ece: "Morutan, 10 numara pozisyonunda oynamalı. Orada çok daha etkili bir oyuncu. Sağ kanat bölgesi gelişimini engelliyor."
kanat diye aldık aslında
ghezzal olmayınca morutan'a gittik
fakat herif bana da 10 numarada daha etkili olur gibi geliyor.

ama kendisini ortaya çekersek 4-2-3-1'i oynayacak orta sahamız olduğundan emin değilim.
kanatlar da pek güven vermiyor zaten. morutan'ı ortaya çeksek kerem, barış ve babel'e kalırız.

belki bazı iç saha maçlarında cicaldau-berkan ikilisinin önünde barış-morutan-kerem üçlüsüyle 4-2-3-1 deneyebiliriz.

kanat diye aldık aslında
ghezzal olmayınca morutan'a gittik
fakat herif bana da 10 numarada daha etkili olur gibi geliyor.

ama kendisini ortaya çekersek 4-2-3-1'i oynayacak orta sahamız olduğundan emin değilim.
kanatlar da pek güven vermiyor zaten. morutan'ı ortaya çeksek kerem, barış ve babel'e kalırız.

belki bazı iç saha maçlarında cicaldau-berkan ikilisinin önünde barış-morutan-kerem üçlüsüyle 4-2-3-1 deneyebiliriz.
Kanat diye mi aldik bilmiyorum cunku Romanya'da da 10 numara gibi oynuyordu daha cok.

Kanat diye mi aldik bilmiyorum cunku Romanya'da da 10 numara gibi oynuyordu daha cok.
ghezzal sonrası gündeme gelince onun yerine geldi diye düşündüm açıkçası. ki zaten oraya yerleştirmeye çalışıyoruz gibi görünüyor.

bence sağ kanat olarak da oynayabilir ama ters kanatta da kendisi gibi çaylak bir oyuncu kullandığımız için rakipler üzerinde pek tehdit oluşturamıyoruz. çok fazla top kaybı yapınca hücumda ritim kaybettiğimiz gibi savunmamıza da çok iş düşüyor.

sol tarafta kerem yerine driblingi güçlü, hızlı, çalımcı bir adam olsa savunmanın konsantrasyonu o tarafa doğru yöneleceği için terste morutan biraz daha rahat eder. fakat şu an bunu sağlayamıyoruz.

Adamın çok pis bir şut tekniği var.

Ben kanatta değil de 10 numara/serbest oynatırdım. Ceza alanı önünde ne kadar topla buluşursa, gol yüzdesi o kadar artar.

Yaşını, bonservisini, aldığı maaşı göz önüne alınca yönetimin 10 numara bir iş çıkardığını düşünüyorum.

Kesinlikle 10 numara oynamali. Kanat icin cok agir kaliyor ve meziyetleri yetersiz. 10 numara pozisyonunda kendini daha cok gelistirir. Sutlari iyi bu arkadasin ama kanat oynadigi icin cok denemiyor cepheden gormesi lazim kaleyi.

Forvet arkası yada 2.forvet gibi oynamalı ceza sahası yayında dolanmalı sürekli her an frikik aldırıp, penaltı yaptıracak kıvraklığı var sağ kanatta oynayıp dikine metrelerce top sürecek bir oyuncu değil ...

Onyekuru'yu alsaydık rahatça 10 numara pozisyonuna atabilirdik. Sağ kanadı Kerem-Barış yapardık.

snejiderli drogbali sistemde gibi oynasak daha fazla ceza sahasi veya yayininda topla bulusur

442 diamond seklinde oynamak daha uygun olur

Taylan'ın yerine daha sağlam biri gelirse belki bu ve cica daha çok iş yapar diye düşünüyorum.

morutsan 10 numara oynayacak kapasitede değil

Halil Mohamed
Morutan
Cicaldau Berkan
Taylan
Pva Marcao Nelsson Boey
Muslera

Baklavasında 10 no oynayabilir. Gedson gelirse yedek kalır. Tşk

FCNW5oNXEAE2E4a

Geri
Üst Alt