- 16 Haziran 2010
- 202.371
- 154.196
- 6.838
Ali Ece: "Morutan, 10 numara pozisyonunda oynamalı. Orada çok daha etkili bir oyuncu. Sağ kanat bölgesi gelişimini engelliyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanat diye aldık aslındaAli Ece: "Morutan, 10 numara pozisyonunda oynamalı. Orada çok daha etkili bir oyuncu. Sağ kanat bölgesi gelişimini engelliyor."
Kanat diye mi aldik bilmiyorum cunku Romanya'da da 10 numara gibi oynuyordu daha cok.kanat diye aldık aslında
ghezzal olmayınca morutan'a gittik
fakat herif bana da 10 numarada daha etkili olur gibi geliyor.
ama kendisini ortaya çekersek 4-2-3-1'i oynayacak orta sahamız olduğundan emin değilim.
kanatlar da pek güven vermiyor zaten. morutan'ı ortaya çeksek kerem, barış ve babel'e kalırız.
belki bazı iç saha maçlarında cicaldau-berkan ikilisinin önünde barış-morutan-kerem üçlüsüyle 4-2-3-1 deneyebiliriz.
ghezzal sonrası gündeme gelince onun yerine geldi diye düşündüm açıkçası. ki zaten oraya yerleştirmeye çalışıyoruz gibi görünüyor.Kanat diye mi aldik bilmiyorum cunku Romanya'da da 10 numara gibi oynuyordu daha cok.
dizide nerdesinOnyekuru'yu alsaydık rahatça 10 numara pozisyonuna atabilirdik. Sağ kanadı Kerem-Barış yapardık.
dizide nerdesin
2. sezon 6. bölüm.
puan olarak kac verirsin /10