En fazla ikili mücadele kazanan olmusYahu eyvallah her maç bir iki tane sık çalım atıyor ama çok top kaybı yapıyor maalesef ikili mücadelede de istekli olsada güçsüz bir oyuncu bu seviyeler de yetersiz maalesef. Kim ne derse desin apaçık ortada.
Dogrudur ikili mücadeleden kaçmıyor. İstekli dedim zaten ama kazandığı mücadele kadar güçsüz olduğu için top kaybediyor çok fazla. Mutlaka kendini geliştirmesi lazım. Yoksa kalıcı olamaz. İmkansiz yani.En fazla ikili mücadele kazanan olmus
Kacmiyor degil, en fazla KAZANAN adam olduDogrudur ikili mücadeleden kaçmıyor. İstekli dedim zaten ama kazandığı mücadele kadar güçsüz olduğu için top kaybediyor çok fazla. Mutlaka kendini geliştirmesi lazım. Yoksa kalıcı olamaz. İmkansiz yani.
Evet gs taraftar profili varan 1 genç topçu yetiştiremeyiz yetiştirmemeliyiz böyle başarı gelmez biz salzburg değilizDogrudur ikili mücadeleden kaçmıyor. İstekli dedim zaten ama kazandığı mücadele kadar güçsüz olduğu için top kaybediyor çok fazla. Mutlaka kendini geliştirmesi lazım. Yoksa kalıcı olamaz. İmkansiz yani.
Taraftarlık durum değil ,lig de bu tarz oyuncular kendilerini geliştiremiyor. Objektif olursak bizim lige gelerek yanlış tercih yapmış olduEvet gs taraftar profili varan 1 genç topçu yetiştiremeyiz yetiştirmemeliyiz böyle başarı gelmez biz salzburg değiliz
Bende yetiştiricilik bize göre dğeil diyorumTaraftarlık durum değil ,lig de bu tarz oyuncular kendilerini geliştiremiyor. Objektif olursak bizim lige gelerek yanlış tercih yapmış oldu
Biri cekti digeride ayagina vurduBir ara Salah gibi bir kaç kişiyi sıraya dizdi sonradan arkadan çekti stoper. Onu atsa efsane bir gol olabilirdi.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bir taraftar olarak Halil ve Morutan 'ı izlemek çok ketifli hani ekran başında izlerken bile tahmin edemiyorsun bir sonraki hareketini nereye doğru çalım atacağını, ayrıca rakibi böyle yerlere yatıran oyuncuları izlemeyi çok özlemişim
Keşke bunların yanında bir de Bruma gibi hızıyla rakibi delik deşik eden, uzun mesafeli driblingleri yapan bir adam daha olsaydı hücum hattımızda o zaman korkunç bir üçlü olabilirdi
Yani yerli oynatma zorunluluğu devam ettiği sürece büyük ihtimalle Kerem 'i izlemeye devam ederiz, yüksek bir teklif gelir de satılmazsa ne senin istediğin ne benim istediğim olmayacak gibi reisBen de tam aksine sol kenera biraz ayagi iyi, top tutabilen adam isterim. Hücumda cok top kaybi yapiyoruz.
Şu aptal karardan dönerler umarım Hamit ve Kuntz müdahil olursa konuya olabilir diyorum ben.Yani yerli oynatma zorunluluğu devam ettiği sürece büyük ihtimalle Kerem 'i izlemeye devam ederiz, yüksek bir teklif gelir de satılmazsa ne senin istediğin ne benim istediğim olmayacak gibi reis
Hatta Kerem satılsa bile seneye 4 yerliyle oynayacaksak ligde yine oraya bir yerli oyuncu yerleştirilir