#80 Olimpiu Moruţan

Ceza sahasinda rakibin temasini hissettin mi kendini birakcaksin, bu yazilmamis altin kural gibi birseydir.

Rakibin temasina ragmen oyuna devam edip sonradan topu kaybedince penalti calinan pozisyon cok nadirdir.

Yahu eyvallah her maç bir iki tane sık çalım atıyor ama çok top kaybı yapıyor maalesef ikili mücadelede de istekli olsada güçsüz bir oyuncu bu seviyeler de yetersiz maalesef. Kim ne derse desin apaçık ortada.
En fazla ikili mücadele kazanan olmus

Dogrudur ikili mücadeleden kaçmıyor. İstekli dedim zaten ama kazandığı mücadele kadar güçsüz olduğu için top kaybediyor çok fazla. Mutlaka kendini geliştirmesi lazım. Yoksa kalıcı olamaz. İmkansiz yani.
Kacmiyor degil, en fazla KAZANAN adam oldu

Dogrudur ikili mücadeleden kaçmıyor. İstekli dedim zaten ama kazandığı mücadele kadar güçsüz olduğu için top kaybediyor çok fazla. Mutlaka kendini geliştirmesi lazım. Yoksa kalıcı olamaz. İmkansiz yani.
Evet gs taraftar profili varan 1 genç topçu yetiştiremeyiz yetiştirmemeliyiz böyle başarı gelmez biz salzburg değiliz

FB6v6orXEAA9Ult

Butun konyayi ipe dizdigi pozisyon penalti.Cocuk kendini yere atmadi ama tekme dengesini bozuyor.Bizim Kamiller gene gidip Hakeme itiraz etmedi penaltiydi o pozisyon.Oyundan cok kayboluyor.Ama inanilmaz yetenekli bir oyuncu Asiri derece kotu olmadigi surece oyundan alinmamasi lazim ne zaman ne yapacagi hic belli olmuyor.Şapkadan Tavsan cikartabilecek bir oyuncu kendisi.

Geriye koşup çok kritik yerlerde Top kaptığı anlar oluyor
Mesela ben Kerem’in böyle Topları kaptığını görmüyorum

•quod erat demonstrandum•

Bir taraftar olarak Halil ve Morutan 'ı izlemek çok ketifli hani ekran başında izlerken bile tahmin edemiyorsun bir sonraki hareketini nereye doğru çalım atacağını, ayrıca rakibi böyle yerlere yatıran oyuncuları izlemeyi çok özlemişim

Keşke bunların yanında bir de Bruma gibi hızıyla rakibi delik deşik eden, uzun mesafeli driblingleri yapan bir adam daha olsaydı hücum hattımızda o zaman korkunç bir üçlü olabilirdi

Bir taraftar olarak Halil ve Morutan 'ı izlemek çok ketifli hani ekran başında izlerken bile tahmin edemiyorsun bir sonraki hareketini nereye doğru çalım atacağını, ayrıca rakibi böyle yerlere yatıran oyuncuları izlemeyi çok özlemişim

Keşke bunların yanında bir de Bruma gibi hızıyla rakibi delik deşik eden, uzun mesafeli driblingleri yapan bir adam daha olsaydı hücum hattımızda o zaman korkunç bir üçlü olabilirdi

Ben de tam aksine sol kenera biraz ayagi iyi, top tutabilen adam isterim. Hücumda cok top kaybi yapiyoruz.

Ben de tam aksine sol kenera biraz ayagi iyi, top tutabilen adam isterim. Hücumda cok top kaybi yapiyoruz.
Yani yerli oynatma zorunluluğu devam ettiği sürece büyük ihtimalle Kerem 'i izlemeye devam ederiz, yüksek bir teklif gelir de satılmazsa ne senin istediğin ne benim istediğim olmayacak gibi reis 😄

Hatta Kerem satılsa bile seneye 4 yerliyle oynayacaksak ligde yine oraya bir yerli oyuncu yerleştirilir

Yani yerli oynatma zorunluluğu devam ettiği sürece büyük ihtimalle Kerem 'i izlemeye devam ederiz, yüksek bir teklif gelir de satılmazsa ne senin istediğin ne benim istediğim olmayacak gibi reis 😄

Hatta Kerem satılsa bile seneye 4 yerliyle oynayacaksak ligde yine oraya bir yerli oyuncu yerleştirilir
Şu aptal karardan dönerler umarım Hamit ve Kuntz müdahil olursa konuya olabilir diyorum ben.

Biriniz bu aslanı derhal kral Burak Yılmaz ile tanıştirsin. 16 içinde yapilacak ne cirkeflik var hepsini anlatsın aslanimiza.

Sadece kacan gol sonrası şaşkın bir sekilde iki ellerini kafasina goturmeyi öğretmesin kâfi

Geri
Üst Alt