#80 Olimpiu Moruţan

Ben bu çocuğu hiç izlemedim. TM'de 10 numara olarak gözüküyor. Burada ise sağ kanat deniyor. Bu çocuğun en iyi oynadığı yer neresi?

10 numara ise eğer Cicaldau'yu neden aldık? Gedson da gelirse Cica ya da Morutan'dan biri yedek mi kalacak?

Ben bu çocuğu hiç izlemedim. TM'de 10 numara olarak gözüküyor. Burada ise sağ kanat deniyor. Bu çocuğun en iyi oynadığı yer neresi?

10 numara ise eğer Cicaldau'yu neden aldık? Gedson da gelirse Cica ya da Morutan'dan biri yedek mi kalacak?
Bence ikisini de oynar ama sag kanat icin aldik bu cocugu sanki. Gedson gelirse berkan ve taylan ikilisinden biri yedek kalir. Sol kanatta ya kerem ya baris alper oynar. Ücüncü yerli kim olur orasi iste soru isareti

Morutan 'da dahil olmak üzere şimdiye kadar bonservisiyle yaptığımız genç oyuncuların transferlerinden çok memnunum. Belki alıp Galatasaray 'ı uçuracak oyuncular değiller ama bu yapılanma kesinlikle destek görmeyi devam ettirilmeyi hak ediyor

Ah keşke PvA değil de oraya da bir Sacha Boey macerasına kalkışmış olsaydık diyorum, mesela bu George Bello ismi geçiyordu çok da önemli bir potansiyel olduğundan bahsediliyordu keşke yerli bir sol bek + George Bello 'yu alıp onunla uzun vadeli bir yapılandırmaya gitmiş olsaydık

Gidip 31 yaşında PvA 'u aldık...
Tecrübeli oyuncular da gerekiyor takıma tecrübeden kasıt 34 35 değil tabi bu yüzden Van aanholt transferini bu geçiş sürecinde doğru buluyorum

Cicaldau 8 numara uzaktan sut atan bir oyuncu orta saha da yaratıcı pozisyona sokan bir oyuncu morutan asıl mevkisi 10 numara

umarim iyi cikar 3.5 million cok degil iyi cikirsa süper is basardik

Cicaldau 8 numara uzaktan sut atan bir oyuncu orta saha da yaratıcı pozisyona sokan bir oyuncu morutan asıl mevkisi 10 numara
Teşekkürler. O zaman takım 8 numara çiftliğine döndü. 6 numara yok. Yeni 10 aldık. Biz hala neden Gedson ya da Harroui/Dieng diyoruz? Cica yedek kalacak o zaman en iyi ihtimalle Berkan ve Taylan yerli oynatma zorunluluğundan dolayı sürekli oynayacağı için.

Bence ikisini de oynar ama sag kanat icin aldik bu cocugu sanki. Gedson gelirse berkan ve taylan ikilisinden biri yedek kalir. Sol kanatta ya kerem ya baris alper oynar. Ücüncü yerli kim olur orasi iste soru isareti
Şimdi bakınca çok garip bir yapılanma içine girdik o zaman. 2 8 bir 10 nolu kadro kuracağız belli ki ve bunların hepsi yabancı olacak. Solda Kerem sağda Barış oynayabilir bu performansları sürdürürlerse. O zaman Berkan-Taylan ne olacak? Garip bir durumun içindeyiz. Yabancı kuralı aynı kalsaydı bile garip bir durum yaşardık bu arada çünkü yapılan transferlerin ve yapılması planlanan transferlerin hepsi neredeyse aynı bölgelere.

Geri
Üst Alt