- 18 Eylül 2018
- 13.752
- 10.142
- 1.423
Aynen bahsetmek istediğim buyduKiralik değiller ki... serbest kalma opsiyonu mu demek istedin ?
SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bahsetmek istediğim buyduKiralik değiller ki... serbest kalma opsiyonu mu demek istedin ?
SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence ikisini de oynar ama sag kanat icin aldik bu cocugu sanki. Gedson gelirse berkan ve taylan ikilisinden biri yedek kalir. Sol kanatta ya kerem ya baris alper oynar. Ücüncü yerli kim olur orasi iste soru isaretiBen bu çocuğu hiç izlemedim. TM'de 10 numara olarak gözüküyor. Burada ise sağ kanat deniyor. Bu çocuğun en iyi oynadığı yer neresi?
10 numara ise eğer Cicaldau'yu neden aldık? Gedson da gelirse Cica ya da Morutan'dan biri yedek mi kalacak?
Tecrübeli oyuncular da gerekiyor takıma tecrübeden kasıt 34 35 değil tabi bu yüzden Van aanholt transferini bu geçiş sürecinde doğru buluyorumMorutan 'da dahil olmak üzere şimdiye kadar bonservisiyle yaptığımız genç oyuncuların transferlerinden çok memnunum. Belki alıp Galatasaray 'ı uçuracak oyuncular değiller ama bu yapılanma kesinlikle destek görmeyi devam ettirilmeyi hak ediyor
Ah keşke PvA değil de oraya da bir Sacha Boey macerasına kalkışmış olsaydık diyorum, mesela bu George Bello ismi geçiyordu çok da önemli bir potansiyel olduğundan bahsediliyordu keşke yerli bir sol bek + George Bello 'yu alıp onunla uzun vadeli bir yapılandırmaya gitmiş olsaydık
Gidip 31 yaşında PvA 'u aldık...
Cicaldau 8 numara uzaktan sut atan bir oyuncu orta saha da yaratıcı pozisyona sokan bir oyuncu morutan asıl mevkisi 10 numaraBen bu çocuğu hiç izlemedim. TM'de 10 numara olarak gözüküyor. Burada ise sağ kanat deniyor. Bu çocuğun en iyi oynadığı yer neresi?
10 numara ise eğer Cicaldau'yu neden aldık? Gedson da gelirse Cica ya da Morutan'dan biri yedek mi kalacak?
Değişti elbette adam sahaya herşeyini veriyor izlerken ben yoruldum git gel müthiş bir enerji azim...ilk yarida dedi hemde sayın arabacı. Fikri değişti mi acaba
İnşallah mutlu olmuşsunuzdur.Değişti elbette adam sahaya herşeyini veriyor izlerken ben yoruldum git gel müthiş bir enerji azim...
Boey ile ilgili başlıkta yazdım hatta beni öt ettin bravo ben her maç öt olmaya razıyım sen her maç böyle mükemmel mücadele et diye
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çıktı lisansı , oynar.Lisansı cıktı mı kasımpaşa kadrosunda yer alabiliyor mu
Termin Ilk 11 yaparmacinda 15-20 dk sans bulacagini dusunuyor
Abartılmadı sadece genç ve potansiyelli oyuncu transferleri heyecan yarattı. Misal BAY geçen sene keçiören de oynuyordu ama bu sene sahada onu görmek fosilleri görmekten daha heyecan veriyor.
Teşekkürler. O zaman takım 8 numara çiftliğine döndü. 6 numara yok. Yeni 10 aldık. Biz hala neden Gedson ya da Harroui/Dieng diyoruz? Cica yedek kalacak o zaman en iyi ihtimalle Berkan ve Taylan yerli oynatma zorunluluğundan dolayı sürekli oynayacağı için.Cicaldau 8 numara uzaktan sut atan bir oyuncu orta saha da yaratıcı pozisyona sokan bir oyuncu morutan asıl mevkisi 10 numara
Şimdi bakınca çok garip bir yapılanma içine girdik o zaman. 2 8 bir 10 nolu kadro kuracağız belli ki ve bunların hepsi yabancı olacak. Solda Kerem sağda Barış oynayabilir bu performansları sürdürürlerse. O zaman Berkan-Taylan ne olacak? Garip bir durumun içindeyiz. Yabancı kuralı aynı kalsaydı bile garip bir durum yaşardık bu arada çünkü yapılan transferlerin ve yapılması planlanan transferlerin hepsi neredeyse aynı bölgelere.Bence ikisini de oynar ama sag kanat icin aldik bu cocugu sanki. Gedson gelirse berkan ve taylan ikilisinden biri yedek kalir. Sol kanatta ya kerem ya baris alper oynar. Ücüncü yerli kim olur orasi iste soru isareti