Bence boştu bayağı, çok da basit pastı ama gerideki adamı farketmeyip ofsayt sanmış olabilir.Alaaksı yok mustafa ıyi pozisyon alamadı orada tek şansı vurmaktı
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence boştu bayağı, çok da basit pastı ama gerideki adamı farketmeyip ofsayt sanmış olabilir.Alaaksı yok mustafa ıyi pozisyon alamadı orada tek şansı vurmaktı
Yukarıda arkadaş paylaşmış tekrar izlemeni önerimBence boştu bayağı, çok da basit pastı ama gerideki adamı farketmeyip ofsayt sanmış olabilir.
Kanatta olmasını istemem ben şahsen sen neden istiyorsun dostum?Hazardi andırıyor. Çok hoşuma gitti acikcasi heyecanlandırdı çocuk. 2 golde sayesinde geldi. Kanatta nasıl olacak merak ediyorum.
O videoda pozisyonun ilk anı yok. İlk anda net boştu.Yukarıda arkadaş paylaşmış tekrar izlemeni önerim
70 dklık oyunundan bunu mu çıkardın? Ne yapması gerekiyordu acaba?Muhtemelen devre arası ya da seneye Altay-Antep gibi bir takıma kiralanır.
Kanadı kullanmıyo zaten pek daha çok içe giriyo illa çizgiyi kullancak diye bi kaide yok bal gibide kanat oynarKanatta olmasını istemem ben şahsen sen neden istiyorsun dostum?
Ağzıyla kuş tutup Şpagat açması lazımdı.70 dklık oyunundan bunu mu çıkardın? Ne yapması gerekiyordu acaba?
Bugün takımla ilgili, hocayla ilgili her türlü eleştiriyi anlıyorum da daha ilk maçına çıkmış oyuncu ilk golde direkt 2.golde dolaylı katkısı var. Adam gelmiş devre arası yollarız diyorAğzıyla kuş tutup Şpagat açması lazımdı.
Hazard kadar riberyden de kesitler sundu sanki..Hazardi andırıyor. Çok hoşuma gitti acikcasi heyecanlandırdı çocuk. 2 golde sayesinde geldi. Kanatta nasıl olacak merak ediyorum.