Alakası yok istatistiklerde baya ön plana çıkıyordu defansa yardım etmesiBu şekilde olmalı romanya da sadece hücum odaklı oynarken suan defansa da yardıma geliyor üzerine biraz daha koydugunda net farkı ortaya çıkartır çok yetenekli
Alakası yok istatistiklerde baya ön plana çıkıyordu defansa yardım etmesiBu şekilde olmalı romanya da sadece hücum odaklı oynarken suan defansa da yardıma geliyor üzerine biraz daha koydugunda net farkı ortaya çıkartır çok yetenekli
Son maçlarında orta saha oynadı normalde kanat oynadığı zaman bu kadar yardım etmiyordu burda zaten eleştirmiyorum daha takım oyuncusu olduğunu belirtiyorum zamanla daha da iyi olacağını düşünüyorumAlakası yok istatistiklerde baya ön plana çıkıyordu defansa yardım etmesi
romanya milli takımında 2 maç izledim çok tırt duruyordu.Bildiğim kadarıyla Dennis Man ile uyumu saha içinde olduğu gibi saha dışında da çok iyiydi, birlikte tatile filan çıkıyorlarmış. Eğer Morutan en azından ligde Cicaldau ile birlikte sağ/sol iç olarak oynamaya devam edecekse sağ kanat için tam aradığımız skorer kanat oyuncusu Dennis Man olabilir
Tabii Parma dönemi hiç parlak değil ama Romanya liginde çıkış yaptığı dönemde Cicaldau 'dan da Morutan 'dan da daha büyük potansiyel olarak görülüyordu yani en azından ürettiği skorla adından daha fazla söz ettiriyordu
Evet doğru biliyorsun, kardeşi gibi görüyordu Morutan'ı.Bildiğim kadarıyla Dennis Man ile uyumu saha içinde olduğu gibi saha dışında da çok iyiydi, birlikte tatile filan çıkıyorlarmış. Eğer Morutan en azından ligde Cicaldau ile birlikte sağ/sol iç olarak oynamaya devam edecekse sağ kanat için tam aradığımız skorer kanat oyuncusu Dennis Man olabilir
Tabii Parma dönemi hiç parlak değil ama Romanya liginde çıkış yaptığı dönemde Cicaldau 'dan da Morutan 'dan da daha büyük potansiyel olarak görülüyordu yani en azından ürettiği skorla adından daha fazla söz ettiriyordu
Şutları şahane Man'in. Dribblingini bilmiyorum pek.romanya milli takımında 2 maç izledim çok tırt duruyordu.
@roftbl ile ara ara dmden konuşuyoruz. man ı sormuştum bir ara. mt performansı hep böyle demişti. kulüp performansı daha iyidir belki bilemem. ben fcsb maçlarına bakarken man italyaya gitmişti çok izleyememiştim 1 2 maç dışında.Evet doğru biliyorsun, kardeşi gibi görüyordu Morutan'ı.Şutları şahane Man'in. Dribblingini bilmiyorum pek.
@roftbl ile ara ara dmden konuşuyoruz. man ı sormuştum bir ara. mt performansı hep böyle demişti. kulüp performansı daha iyidir belki bilemem. ben fcsb maçlarına bakarken man italyaya gitmişti çok izleyememiştim 1 2 maç dışında.
onu yazacaktım yukarıda ama çok izlemediğim için yazmadım. ben de beğendim o çocuğu topla ilişkisi daha iyi geldi ama çok sakatlanıyor o da :/Parma’dan Mihaila da düşünülebilir. Geçen sene Cyprien’i merak ettiğim için denk geldiğim zaman maçlarına bakmıştım, dikkatimi çekmişti. Parma 8-10 aşağısına bırakmaz ama Rumen ekolüne güzel bir ekleme olurdu. Ayrıca Man’dan daha genç diye biliyorum. Man’a o kadar bonservis vermelerinin sebebi Mihaila’dır muhtemelen.
onu yazacaktım yukarıda ama çok izlemediğim için yazmadım. ben de beğendim o çocuğu topla ilişkisi daha iyi geldi ama çok sakatlanıyor o da :/
gecen gun son dk golu atıp maç almıştı
bizim cicanın eski takım arkadaşı biliyorsundur.
Ekli dosyayı görüntüle 139816
Milli takımda öyle çok efsane bir performansı olduğunu sanmıyorum işin açıkçası, ama 2017/2018 sezonundan beri takımının ligde de avrupa da oynadığında da vazgeçilmezi olmuşturomanya milli takımında 2 maç izledim çok tırt duruyordu.
petrila hakkında iyi şeyler duydum ben. adı bizle geçiyordu transfer sezonunda. dün güzel bir gol atmışAynen Cica’nın takımından çıkma. Sene başı sakattı sanırım. Man’dan daha çok beğenmiştim. İyi bir jenerasyon ile geliyor Rumenler. Geçen Cluj’un altyapı tesis projesi haberleri falanda vardı. İyi geliyorlar. Şu an bir Rumen’e yatırım yapılacaksa ilk Enis Sali’ydi sanırım, ona yapılsın çok isterim. Acayip olumlu yorumlar okudum hakkında. Hagi ile düşük bonservis+%30 pay+18 yaşına kadar sizde şeklinde bir anlaşma yapmak lazım en kısa zamanda. Çok büyük potansiyel deniliyor. Bizde oradan bir pilot takım yapsak iyi olur gibi.
petrila hakkında iyi şeyler duydum ben. adı bizle geçiyordu transfer sezonunda. dün güzel bir gol atmış
dediğin gibi pilot takım ya da partnerlik gibi bir şeye gidilebilir. ülkede çıkan gencoları cluj fcsb craiova kapmadan biz alıp kiralayabiliriz. cica ve morutan bu sene kendilerini kanıtlarlarsa bizde bizimkiler gelecek sezon böyle bir işe kesin girer bence.
Morutan kademe yapmaktan defans yapmaktan hücuma güç yetiremedi sanırım. Çıkmasa büyük ihtimalle en çok koşan bir ya da ikinci adam olacaktı. Bu kadar güç harcamamalı yoruluyor.
Mac esnasinda sovmemi beklemis rengim 3 elemani mal edip gol attimac sonunu bekleseydin keske morutandaş