#80 Olimpiu Moruţan

Bildiğim kadarıyla Dennis Man ile uyumu saha içinde olduğu gibi saha dışında da çok iyiydi, birlikte tatile filan çıkıyorlarmış. Eğer Morutan en azından ligde Cicaldau ile birlikte sağ/sol iç olarak oynamaya devam edecekse sağ kanat için tam aradığımız skorer kanat oyuncusu Dennis Man olabilir

Tabii Parma dönemi hiç parlak değil ama Romanya liginde çıkış yaptığı dönemde Cicaldau 'dan da Morutan 'dan da daha büyük potansiyel olarak görülüyordu yani en azından ürettiği skorla adından daha fazla söz ettiriyordu

Bildiğim kadarıyla Dennis Man ile uyumu saha içinde olduğu gibi saha dışında da çok iyiydi, birlikte tatile filan çıkıyorlarmış. Eğer Morutan en azından ligde Cicaldau ile birlikte sağ/sol iç olarak oynamaya devam edecekse sağ kanat için tam aradığımız skorer kanat oyuncusu Dennis Man olabilir

Tabii Parma dönemi hiç parlak değil ama Romanya liginde çıkış yaptığı dönemde Cicaldau 'dan da Morutan 'dan da daha büyük potansiyel olarak görülüyordu yani en azından ürettiği skorla adından daha fazla söz ettiriyordu
romanya milli takımında 2 maç izledim çok tırt duruyordu.

Evet doğru biliyorsun, kardeşi gibi görüyordu Morutan'ı.
Şutları şahane Man'in. Dribblingini bilmiyorum pek.

Evet doğru biliyorsun, kardeşi gibi görüyordu Morutan'ı.Şutları şahane Man'in. Dribblingini bilmiyorum pek.
@roftbl ile ara ara dmden konuşuyoruz. man ı sormuştum bir ara. mt performansı hep böyle demişti. kulüp performansı daha iyidir belki bilemem. ben fcsb maçlarına bakarken man italyaya gitmişti çok izleyememiştim 1 2 maç dışında.

@roftbl ile ara ara dmden konuşuyoruz. man ı sormuştum bir ara. mt performansı hep böyle demişti. kulüp performansı daha iyidir belki bilemem. ben fcsb maçlarına bakarken man italyaya gitmişti çok izleyememiştim 1 2 maç dışında.

Parma’dan Mihaila da düşünülebilir. Geçen sene Cyprien’i merak ettiğim için denk geldiğim zaman maçlarına bakmıştım, dikkatimi çekmişti. Parma 8-10 aşağısına bırakmaz ama Rumen ekolüne güzel bir ekleme olurdu. Ayrıca Man’dan daha genç diye biliyorum. Man’a o kadar bonservis vermelerinin sebebi Mihaila’dır muhtemelen.

Parma’dan Mihaila da düşünülebilir. Geçen sene Cyprien’i merak ettiğim için denk geldiğim zaman maçlarına bakmıştım, dikkatimi çekmişti. Parma 8-10 aşağısına bırakmaz ama Rumen ekolüne güzel bir ekleme olurdu. Ayrıca Man’dan daha genç diye biliyorum. Man’a o kadar bonservis vermelerinin sebebi Mihaila’dır muhtemelen.
onu yazacaktım yukarıda ama çok izlemediğim için yazmadım. ben de beğendim o çocuğu topla ilişkisi daha iyi geldi ama çok sakatlanıyor o da :/
gecen gun son dk golu atıp maç almıştı
bizim cicanın eski takım arkadaşı biliyorsundur.
1633099855121.png

onu yazacaktım yukarıda ama çok izlemediğim için yazmadım. ben de beğendim o çocuğu topla ilişkisi daha iyi geldi ama çok sakatlanıyor o da :/
gecen gun son dk golu atıp maç almıştı
bizim cicanın eski takım arkadaşı biliyorsundur.
Ekli dosyayı görüntüle 139816

Aynen Cica’nın takımından çıkma. Sene başı sakattı sanırım. Man’dan daha çok beğenmiştim. İyi bir jenerasyon ile geliyor Rumenler. Geçen Cluj’un altyapı tesis projesi haberleri falanda vardı. İyi geliyorlar. Şu an bir Rumen’e yatırım yapılacaksa ilk Enis Sali’ydi sanırım, ona yapılsın çok isterim. Acayip olumlu yorumlar okudum hakkında. Hagi ile düşük bonservis+%30 pay+18 yaşına kadar sizde şeklinde bir anlaşma yapmak lazım en kısa zamanda. Çok büyük potansiyel deniliyor. Bizde oradan bir pilot takım yapsak iyi olur gibi.

Milli takımda öyle çok efsane bir performansı olduğunu sanmıyorum işin açıkçası, ama 2017/2018 sezonundan beri takımının ligde de avrupa da oynadığında da vazgeçilmezi olmuştu

18/19 yaşında sürekli oynamaya başladı ve ciddi ciddi skor üretiyordu mesela 2020/2021 sezonunda Parma 'ya 13 mil.€ bonservisle transfer yaparken Avrupa Ligi Eleme Maçları(2) + Lig Maçları(18) olmak üzere 20 maçta 17 gol 7 asist üretmişti

Bayağı çok iyi diyebileceğimiz bir şut ve bitiriciliği vardı Dennis Man 'ın, fiziği bizim kanat oyuncularına kıyasla daha sağlam yani en azından Romanya Ligi için güçlü, yere sağlam basıyordu

İşin açıkçası Barış Alper gibi Dennis Man gibi fiziği de nispeten kuvvetli ikili mücadelelerde ayakta kalabilen kanat oyuncularıyla oynamaktan yanayım, Halil 'in fizik olarak çok güçlü olmadığını görüyoruz ayrıca öyle çok müthiş bir skorer de değil ama bir yanında Barış Alper diğer yanında Dennis Man gibi oyuncular olursa o bağlantı oyuncusu olabilir ki Real Madrid senelerdir Benzema 'yla yapıyor bunu

Aynen Cica’nın takımından çıkma. Sene başı sakattı sanırım. Man’dan daha çok beğenmiştim. İyi bir jenerasyon ile geliyor Rumenler. Geçen Cluj’un altyapı tesis projesi haberleri falanda vardı. İyi geliyorlar. Şu an bir Rumen’e yatırım yapılacaksa ilk Enis Sali’ydi sanırım, ona yapılsın çok isterim. Acayip olumlu yorumlar okudum hakkında. Hagi ile düşük bonservis+%30 pay+18 yaşına kadar sizde şeklinde bir anlaşma yapmak lazım en kısa zamanda. Çok büyük potansiyel deniliyor. Bizde oradan bir pilot takım yapsak iyi olur gibi.
petrila hakkında iyi şeyler duydum ben. adı bizle geçiyordu transfer sezonunda. dün güzel bir gol atmış

dediğin gibi pilot takım ya da partnerlik gibi bir şeye gidilebilir. ülkede çıkan gencoları cluj fcsb craiova kapmadan biz alıp kiralayabiliriz. cica ve morutan bu sene kendilerini kanıtlarlarsa bizde bizimkiler gelecek sezon böyle bir işe kesin girer bence.

petrila hakkında iyi şeyler duydum ben. adı bizle geçiyordu transfer sezonunda. dün güzel bir gol atmış

dediğin gibi pilot takım ya da partnerlik gibi bir şeye gidilebilir. ülkede çıkan gencoları cluj fcsb craiova kapmadan biz alıp kiralayabiliriz. cica ve morutan bu sene kendilerini kanıtlarlarsa bizde bizimkiler gelecek sezon böyle bir işe kesin girer bence.

Verkaç ve son vuruş kalitesinden iyi bir futbolcu olduğu belli oluyor. Olabilir. Sol kanat için ben biraz daha olmuş futbolcu istiyorum gerçi, 24-26 yaşlarında 5-6 bandında bonservis, maaşı biraz daha yüksek ancak ne vereceği belli bir isim.

Morutan kademe yapmaktan defans yapmaktan hücuma güç yetiremedi sanırım. Çıkmasa büyük ihtimalle en çok koşan bir ya da ikinci adam olacaktı. Bu kadar güç harcamamalı yoruluyor.

Katılmıyorum morutan topu en çok ilk 20-25 dk ezdi bu anlarda yorgun olma ihtimali yok ben sonrasında daha çok beğendim.. Bence yorgunluktan ziyade çalım becerisi düşündüğümüz kadar iyi değil Göztepe maçında da attığı gole kadar çok fazla top ezmisti..

Bu arada vurus repertuarini gelistirmeli cengizi bu konuda ornek almali dunyanin en iyi sutor kanatlarindan biri hic suphesiz su anda plase mlase o yetenek var kendisinde sut yetenegi baya gelisime acik

Iyisin olum iyi ama hocanin elini opmedigin icin seni son dakika sokuyo iste bu cok buyuk bi eksik bu arada calimi attigin vakit topu capraza sur sen cizgi oyuncusu degilsin

Geri
Üst Alt