#80 Olimpiu Moruţan

Hoca icine kapanik dedi.istediklerini yapamayinca gereksiz strese giriyor olabilir,o da daha fazla hataya yol açar. özgüveni henuz tam oturmadı.zamanla saha icinde hücumda liderlik edecek vaziyete gelebilir,yeteneği müthiş çünkü

Bu tip futbolcular kanatta daha verimli oluyor. Forvet arkası oynayan oyuncunun maç içi sürekliliği ve enerjisini ekonomik kullanma özelliği maksimum, top kaybı minimum olmalı ki öyle oynamaya çalışırsa yeteneklerini sergileyemez...Kanatta oynarken biraz serbestlik de tanınmalı ama bunun için 3-4-3 veya 4-3-3 dizilişi lazım. Hocanın ısrarla istediği 2-5-3 e ise bekler ve orta saha oyuncularımız hiç mi hiç uymuyor. Olmayacak duaya amin demekte inat ededursun muhterem Hocamız; sonunu hazırladığının farkında değil...

uzun paslara biraz daha çalışmalı

bazı zor toplar haricinde ters kanatta boş pozisyondaki arkadaşlarına denediği topları da kötü attı

bunların üzerine eğilmesi lazım.

Kerem geçen sene ışık veriyordu ama 11 oyuncusu için yeni yeni isiniyordu şimdi sahada çok rahat morutan da saha da rahat oynadığı zaman çok daha etkili olacak rahat oynamak dan kastım riskli oyunda hata yapmakdan korkmayan kendini takımın bir parçası hissettiğinde fark yaratır suanda özel olduğunu özel gollerinden önemli yerlerde attığından anlayabiliyoruz

Ya ben futboldan anlamıyorum yada bu forumda ki arkadaşlar benden kat ve kat iyi analizci. Yani maçları bende izliyorum da uzun pasları dışında bir sıkıntısı yok. Üstelik ikili mücadeledeler de ilk 3’te herhalde. 3 gol ve 3 asisti var şimdiye kadar. Avrupa kupalarında da aldığımız iki galibiyette de 1 numaralı adam. Eee daha ne bekliyorsunuz bu adamdan.? Mesela ben diğer oyuncu sayfalarında da okuyorum beğenilen oyuncu yok Marcao hariç.

1635710033163.webp

Futbol ulemaları sizi.

22 yaşında 3.5a aldığın adam sana şimdiden 3 maç aldırmış, Avrupa'daki iki galibiyetinde de başrol oynamış ama neymiş uzun pas atamıyormuş da kötüymüş.

Napacaktı %100 pas ve dribbling isabetiyle mi oynayacaktı bu yaşında bu paralara

Gidin 10 katı maliyetli Ghezzal yalayın siz. Bazılarınızn tek derdi Galatasaray arması taşımasıyla.

Futbol ulemaları sizi.

22 yaşında 3.5a aldığın adam sana şimdiden 3 maç aldırmış, Avrupa'daki iki galibiyetinde de başrol oynamış ama neymiş uzun pas atamıyormuş da kötüymüş.

Napacaktı %100 pas ve dribbling isabetiyle mi oynayacaktı bu yaşında bu paralara

Gidin 10 katı maliyetli Ghezzal yalayın siz. Bazılarınızn tek derdi Galatasaray arması taşımasıyla.
Admin reis bu adam daha çok ham yetenek hem eğitilmesi hem de çok çalışması lazım belki de en çok elestiriyorum sözlerin bana olabilir çünkü gelmesini en çok ben istedim en çok belki de övgüler de bulundum çünkü morutan olağanüstü bir yetenek olduğu hali yüzde 10 u falan çok daha iyi olmasını istiyorum Türk futbol tarihinin transfer rekorlarını kırmasini istiyorum bekliyorum bir yere gitmezse de bizim efsanemiz olabilecek bir oyuncu olabilir o yüzden elestiriyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Admin reis bu adam daha çok ham yetenek hem eğitilmesi hem de çok çalışması lazım belki de en çok elestiriyorum sözlerin bana olabilir çünkü gelmesini en çok ben istedim en çok belki de övgüler de bulundum çünkü morutan olağanüstü bir yetenek olduğu hali yüzde 10 u falan çok daha iyi olmasını istiyorum Türk futbol tarihinin transfer rekorlarını kırmasini istiyorum bekliyorum bir yere gitmezse de bizim efsanemiz olabilecek bir oyuncu olabilir o yüzden elestiriyorum

Sana demedim de bu tip adamlar her zaman sahada en çok top kaybeden ve pas hatası yapan adamlar olurlar, Messi, Neymar bile böyle.

Yani bu adamı bu konudan eleştirmek doğru değil, kısa pasları tembel, uzun paslar bazen isabetsiz ama sonuçta gelişecek bu adam Berghuis değil ama doğrı yönetlirse Berghuisten de iyi olabilir ileride.

Bazıları var tek derdi oyunculara bok atmak, lafım onlara.

Sana demedim de bu tip adamlar her zaman sahada en çok top kaybeden ve pas hatası yapan adamlar olurlar, Messi, Neymar bile böyle.

Yani bu adamı bu konudan eleştirmek doğru değil, kısa pasları tembel, uzun paslar bazen isabetsiz ama sonuçta gelişecek bu adam Berghuis değil ama doğrı yönetlirse Berghuisten de iyi olabilir ileride.

Berghuis çok iyi bir oyuncu çok klas bir oyuncu ama Morutanin olmuş hali benim gözümde 2014 model James Rodriguez

takimi kurcalamayip sabit bir 11le devam edersek bu hatalar azalir diye dusunuyorum. bu hatalarin cogu takim arkadaslarina tam alismadigindan/taniyamadigindan kaynakliyor bence

takimi kurcalamayip sabit bir 11le devam edersek bu hatalar azalir diye dusunuyorum. bu hatalarin cogu takim arkadaslarina tam alismadigindan/taniyamadigindan kaynakliyor bence

Artik sabit bir pozisyonda kalmali, bir forvet arkasi bir kanat olmuyor.

Morutan - ? - Kerem
Mohammed

olmali ust uste

Çok iyi oyuncu ama bence sağ çizgide çok daha etkili oynuyor orta sahadaki kalabalıkta istediği konforu bulduğunu düşünmüyorum. Sağ kenardan içeri girerek oynamasını sağlamamız lazım bugün attığı gol yine sağ kenardan geldi o tarafı çok etkili kullanıyor. Şöyle bir düzenle 3-4 maç oynasak iyi olabilir ;

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Aanholt
Berkan
Morutan Cicaldau Emre Kerem
Halil

Mesela bu kadro yapısı bizim kadromuza çok uyar. Emre'nin bizim takımda tüm iyi maçları merkezdeydi onu tekrar oraya ekleyebiliriz.

Son düzenleme:
sneijderle alakası yok sneijder bunun ayakkabısını baglar

Ben mi yanlis hatirliyorum acaba? Daha once bu uzun paslari cok iyi atiyordu. Hatta cok defa Bruma veya Onyekuru olsa kaleciyle karsi karsiya kalmisti yazdim. Daha gecen hafta PvA'ya 2 tane atti.
Benim sikayetci oldugum tek konu Kerem gibi israrla top istemiyor ve o da yeni olmasindan dolayi.

Geri
Üst Alt