#80 Olimpiu Moruţan

1221130~2.webp

Sık sık yazılıyor ama ezici çoğunluğun karpatların ne olduğunu bildiğini zannetmiyorum bu sebeple açıklık getireyim; karpatlar'dan kasıt karpat dağlarını içine alan ülkeler silsilesidir ve belirli bir coğrafyayı ifade etmek için kullanılır. Bu ülkeler Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Polonya, Ukrayna ve Romanya'dır. Yarın öbür gün çok yetenekli bir Ukrayna'lı futbolcumuz olursa ona da karpatların maradonası diyebiliriz.

Sık sık yazılıyor ama ezici çoğunluğun karpatların ne olduğunu bildiğini zannetmiyorum bu sebeple açıklık getireyim; karpatlar'dan kasıt karpat dağlarını içine alan ülkeler silsilesidir ve belirli bir coğrafyayı ifade etmek için kullanılır. Bu ülkeler Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Polonya, Ukrayna ve Romanya'dır. Yarın öbür gün çok yetenekli bir Ukrayna'lı futbolcumuz olursa ona da karpatların maradonası diyebiliriz.
yiğitin bunu mayonez markası falan sanıyodur ;D

Tşk ederiz abi

İlk yarıda en çok top kapan futbolcu Morutan oldu.

Orta sahada bu kadar dirençli oynayabileceğini düşünmezdim baya pres gücü varmış.

Seyirci falan baya gaza getirmiş aslanımı. Çok istiyor, şut fırsatı yakalar umarım

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

cok cabalıyor kosuyor ama cok top kaybı yapıyor keremde öyleydi minimuma indirdi morutanda yapabilir

Hem yetenekli hem bu kadar hırslı ve defansa yardım eden futbolcu pek fazla yok.ben kendisinden çok umitliyim.

çok çaba harcıyor ama o kadar verimsiz oynuyor ki kendine de takıma da yazık oluyor

paslar, top kayıpları

umarım azaltır

İyiydi ama bi kerem değil bu arada 2 kişiyi çalımladığı pozisyonda topa zayıf vurarak yazık etti

Geri
Üst Alt