#80 Olimpiu Moruţan

Insallah cok cok iyi olursun gercekten hic begenmiyorum son iki mac ozelinde. Tamam harika bir gol attin ama oyun icinde top eziyorsun, ataklarda tercih hatalarin genelde yanlis, son paslarin yavas ya da yanlis yere. Guveniyorum sana daha iyi olacaksin aslan.

Morutan ve Cicaldau yu 6 numara gibi kullanıp sürekli adam kovalatıyoruz sonra adamlardan ofansif katkı alamıyoruz. Maçlara bu gözle bakınca gerçekten farkediliyor kendilerini paralıyorlar birşeyler yapmak için. İnşallah hocam biran önce orta sahaya çözüm bulur...

Üçlü forvet varyasyonlarında kanatta nispeten serbestlik tanınarak verimli olabilir bu kadro yapısında; Kerem de aynı şekilde...

Kerem ve Morutan' ı 4-1-4-1 in kanat oyuncuları olarak kullanmaya çalışırsan, defansa yardım için canhıraş gayret gösterseler bile ofansif yeteneklerinden yeterince faydalanamzsın bu defa...

Ligde vasat takımlara karşı 2-5-3 saçmalığından iyi futbol çıktığını göremedim henüz; ezildiğimiz maçlar oldu ki aşırı can sıkıcı!..Avrupa maçlarında ise 4-3-3 gibi bir şey çıkıyor ortaya. Sondaki 3 forvet manasına değil; forvetsiz 7-3 demek lazım aslında...

Hocanın tutarlı bir orta yol bulması, maçına göre ufak rötuşlar yapması lazım. Oyuncular da hangi maçta ne yapacaklarını şaşırıyorlar...

Mucadelesi cok iyiydi ama morutan ofansif oyuncu,hucum yapsin istiyoruz.6 numara gibi oynamamalı

geriye yardım etmese elek olurduk

öyle bir opsiyonumuz yok şu an için

Bir kez daha yazmıştım, takım boyu kısa olursa ve önde oynarsak çok fark yaratır. Ama geniş alanda adam kovalama, pres vs isin içine girince yeteceğini pek kullanamıyor. Kenarda oynamalı ve arkasında Boey oynamalı tabi🤣

4 defa 5 defa sırtı dönükken top ezdi yine ısrarla sırtı dönükken top attık uzun oynadık

Hocamızın böyle bir huyu var. Sezonun başlarında ütopyalarının peşinden koşar, olmadık dualara amin der; sezon sonuna doğru -hala ulaşılabilecek hedefler kaldıysa- futbolun gerçeklerine döner ve sonuna kadar zorlar...Geriden gelerek kazandırdığı şampiyonluklara bu gözle bakmak gerektiği kanaatindeyim...

Bu yıl da; her bakımdan yetersiz beklerden hücumda kilit rolü üstlenmelerini, bunu yaparken de savunmada aksamamalarını umuyor. Aynı zamanda direkt kanat forvet ve teknik-bitirici kanat oyuncusu özelliğindeki futbolcuları kullanmak, denk yahut daha güçlü takımlara karşı bunlardan üst düzey defansif katkı da almak istiyor...Bek-kanat oyuncularının yanısıra, kalite ve profil bakımından zaten yetersiz orta saha rotasyonunun canhıraş gayretleri ile nereye kadar?..

Bu adami ceza sahasi dişindan topla buluşturamadik ki ne yapsin,adama 1 top atiyorlar yaninda 2 kişi var direk yere atiyorlar morutani sen adam eksilt ver topu o zaman gör.Orta saha topu bulusturamadi morutanla.

Geri
Üst Alt