#80 Olimpiu Moruţan

Kötü topçu kötüdür kılıf üretmenin bahane üretmenin lüzmu yok az daha 7 milyon gömüyoduk bide allah kurtardı
Cicasiz nasildik bugün? Tükürdügünü yalama vaktin geldi de geciyor (ilki marsilya veya bjk maci sec begen)

Kötü bir oyuncu. Vasat Anadolu topçusu olur ancak.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu rezil yorumları geçersek moralmen kötüydü sahada

Yav buraya gelip oyuncuya laf edemeyecek mi insanlar ? Bazen garip oluyorsunuz ha. Put gibi oyunculara tapiyorsunuz. Art niyetli olmayan elestiriler normaldir. Herifin sahada kosacak yuruyecek hali yok, ne diyelim morutan süperdi mi diyelim ? Yerli oyunculari itin gotune sokmayi iyi biliyoruz, ayni oyunu baris alper veya yunus oynasa icinden geceriz. Birakin abi, biri begenir biri begenmez.

Ayrica fikrimi de soyleyeyim, bu fiziksel durumda bu çocuktan max rotasyon oyuncusu cikar bizden. İsteyen de gelsin linclesin laf etsin. O skor yaptigi maclarda bile lesh atiyordu arkadas sahada, 18 yasinda da degil 22 23 yasinda artik.

Yav buraya gelip oyuncuya laf edemeyecek mi insanlar ? Bazen garip oluyorsunuz ha. Put gibi oyunculara tapiyorsunuz. Art niyetli olmayan elestiriler normaldir. Herifin sahada kosacak yuruyecek hali yok, ne diyelim morutan süperdi mi diyelim ? Yerli oyunculari itin gotune sokmayi iyi biliyoruz, ayni oyunu baris alper veya yunus oynasa icinden geceriz. Birakin abi, biri begenir biri begenmez
sil

kötü oyuncu değil geldiği seviyeye göre hergün geriye gitmekte artık tabana vurdu terim effect

Ortalama 50 dk oynayan,tek basina mac kazandiran,ilk 11 basladigi bazi maçlarda defansif oynatilan,son maclarda yuzune bakilmayan adama da gelip laf etmezsin

Surekli gelip kotu kotu demek ben biliyorumculuk degil,aksine bi halt bilmeyip Galatasarayin caninin yandigi bi mactan sonra gelip sacmalamak oluyor.baska mesgale bulun kendinize forumda

Yav buraya gelip oyuncuya laf edemeyecek mi insanlar ? Bazen garip oluyorsunuz ha. Put gibi oyunculara tapiyorsunuz. Art niyetli olmayan elestiriler normaldir. Herifin sahada kosacak yuruyecek hali yok, ne diyelim morutan süperdi mi diyelim ? Yerli oyunculari itin gotune sokmayi iyi biliyoruz, ayni oyunu baris alper veya yunus oynasa icinden geceriz. Birakin abi, biri begenir biri begenmez.

Ayrica fikrimi de soyleyeyim, bu fiziksel durumda bu çocuktan max rotasyon oyuncusu cikar bizden. İsteyen de gelsin linclesin laf etsin. O skor yaptigi maclarda bile lesh atiyordu arkadas sahada, 18 yasinda da degil 22 23 yasinda artik.
Iyi oldugunda bile kotu diyen adamlar var onlari hic savunma bosuna iyi oldugunsa bu adam kotu diyor.Sonra kotu oynadigi mactan sonra.Ben bu işi biliyorum edalarinda takiliyor adamlar .Boyle taraftarlik olmaz.

Yav kimsenin mantıklı eleştiriye laf ettiği yok. Üzerine eleştirilsin , eksiklikler ortaya konsun başımızın üzerinde yeri ver. Okumaktan zevk duyarım.

Ama kimin ne amaçla , ne yazdığını da gayet kolay ayırt edebilecek kadar çok vakit geçirdiğimizi düşünüyorum.

Yazılanların belli bir kısmı , yoğun trollük ve üslup bozukluğu içeriyor , tam anlamı ile vakit israfı.

Önceki yorumlarıma bakabilirsiniz. Gol attığı maçlarda dahi olumsuz şeyler yazdım. O yüzden şimdi daha rahat yazacağım. Tek beğendiğim maçı sonradan girdiği Moskova deplasmaniydi. Onun dışında goller atıp ,sayesinde kazandığımız maçlarda dahi sahanın en kötülerinden biriydi maçın tamamında ki performanslari ile. Kesinlikle henüz Türkiye ligini ve Galatasaray'ı kaldıracak kıvamda değil. Transfer olduğunda konuşan Romen gazeteci tamamen haklıymış. 22-23 yaş ciddi bir yaş arkadaş 17-18 değil ki. Bilemiyorum ben genel yorum olarak beğenmedim morutanı.

Tamamen aynı fikirdeyim son paragrafında ki görüşlerine. Oynadığı her maç neredeyse sahanın en kötülerinden. Yani gerçekler acıdır diye bir laf var ya burada çoğunluk bu acıyi tatmak istemiyor kendini kandırıyor. Ama bu gerçek gün geçtikçe daha da kabul edilir bir görüş olacak gibi. Doğru tektir. Morutan genel performans olarak kötüdür şu ana kadar. Bizde kör değiliz yani maçları izliyoruz, her maç kaç top kaybı yaptığını görüyoruz.

Geri
Üst Alt