#80 Olimpiu Moruţan

Bu çocuktan olacak, 1-2 seneye kalmaz 25 milyon ulen kafalarına erisiriz.
Biraz sabır, Avrupalı nasıl yetiştiriyor yav diyip duruyoruz böyle yetiştiriyor 1-2 sene alıp işliyor sonra vay efendim ne topçular çıkıyor.

Yolumuz tamamen başarılı oyunculari biraz daha ucuza kapatmaya çalışmamız lazım.

Valla dün gördük Feghouli 'yi de Babel'i de onların getireceği oyun aklını da tecrübesini de istemiyorum ben. Tamam Morutan kötü olabilir tercih edilmiyor olabilir ama Feghouli ve Babel de çare değil
Bende Feghouli ve Babel'i pek beğenmiyorum ama madem bu oyuncular elimizde kullanmak lazım. Dünkü maçta bu ikili varken daha iyi oynadık bence giren isimlerin katkısı pek iyi olmadı ama tabiki uzun vadede Morutan'ı oynatmak lazım. Morutan çok yetenekli oyuncu ama orta saha oynamaz Ghezzal gibi sağ kenardaki oyun kurucu olabilir.

Olacak olacak hiç sıkıntı değil formsuz bir dönem geçiriyor.

Doğru düzgün galibiyet alamadığımız ligde tek başına 6 puan aldı. Göztepe ve Gaziantep maçları.

Hatta 9 puan derdik ama Kasımpaşa maçında sağ olsunlar Muslera ve Taylan engel oldular.

Lokomotif deplasmanında yaptığı asistte birinci sınıftı onu da unutmamak lazım.

Yeteneklerinden gram şüphem yok. Toparlayacaktır.

Özgüveni eksik

Ayrica haftalardir daha az süre almaya basladigi icin moral bozuklugu da var ama bunlar olacak

Daha yasi cok genc takim gelistikce morutan da gelisecek,biraz daha fazla süre almaya baslasin atacagi bir gol kendine getirecektir

11 oynamadığı için sonradan girince acele acele bir şey yapmak istiyor formayı kapmak için fazla acele yapınca da istediğini yapamıyor.

Çok hızlı top kaybı yapıyor.
Sıkıntı yok, çalışmaya ve güvenmeye devam. Kerem de çok top kaybı yapıyordu.

Yani bilemiyorum hala zaman lazim demekten baska birsey gelmiyor aklima. Dun iyi degildi kesinlikle. Bir iki ufak hareketi disinda pasif ve bol pas hatasi olan bir performans sergiledi. Gerci sure aldigi periyotta bizde biraz geride kabul ettik rakibi. Ama iste, Kerem'in gecen sene girdiginde biraktigi agizimiza caldigi o bir parca bal'i Morutan bir iki macta gosterdi genelinde pek goremedik. Zaman diyelim iyi olacaktir.

Leş gibi oynadigin maclarda iyi kotu kac tane mac kazandirdi, kendi kalesine olsa da grup 1. olduysak yine Morutan sayesinde. Yaw isterse 50 tane top kaptirsin ! Senin takiminda yaratici oyuncu sayisi 0 ve oyuna dahi almiyor. Sanki takimin geri kalani Barca bir Morutan top kaptiriyor.

Cildiracagim yaw. Morutan yokken kazansak neyse diyecegim ama o da yok. Emre Mor'u bile daha fazla oynatti

Demek ki takımın tek sıkıntısı Morutan ve Mostafa Mohamed değilmiş ?

Takım yolda yürürken ayağına taş denk gelse Morutan ve Mostafa Mohamed yedek kalıyordu, son 10 dakika filan oyuna girip takımı kurtaramadıkları için de bir sonraki maça da yedek başlıyorlar

Geri
Üst Alt