Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.723
- 11.792
- 1.163
Çok yetenekli cidden ve kesinlikle doğru işlense müthiş seviyelere gelebilir ama mevcut ekiple ilerlemesi zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu pasları Babel veya Ömer e attığı için hiçbir sonuca dönmüyor Ömer e al da at diye verdi, Babel e tertemiz şut pozisyonu olacak pas attı ki bunları sahanın diğer ucundan atıyor adam bir pozisyonda da Babel e tekde indirse yanındaki adamı gol pozisyonuna sokacağı yüksek top daha attı Babel onu indirip döndü topa bastı geriye verdi filan ceza sahasının kenarından top döndü Nelsson a geldi
Ilk defa katilmiyorum ustad bu cocuk Yunustan yetenekli biz değerlendiremiyoruz.Yunus bizd gelecek herkes sovecek sayacak.Yunus bizdeyken topu onune atip gitmeye korkuyordu.yunus dururken bu kamili almak proje tabirinin zıttı
Cica konusunda beni sen kandirdin.Brezilya 10 no istiyordum bu adamda yari Brezilyali demistin beni ikna etmistin.Bundan olacak hala umitliyim ama cicadan olmaz
Özür dilerim hakkını helal etCica konusunda beni sen kandirdin.Brezilya 10 no istiyordum bu adamda yari Brezilyali demistin beni ikna etmistin.
Morutanda olacak ama en azindan hirsli topcu.Dun kendisini begendim.Cica gibi kacak degil .Özür dilerim hakkını helal et
Evet chicken en bos transfer oldu bu sene.Morutanda olacak ama en azindan hirsli topcu.Dun kendisini begendim.Cica gibi kacak degil .
Ilk defa katilmiyorum ustad bu cocuk Yunustan yetenekli biz değerlendiremiyoruz.Yunus bizd gelecek herkes sovecek sayacak.Yunus bizdeyken topu onune atip gitmeye korkuyordu.
Moruttana cok fazla vermedik Cicaya verdik tutarsa iyi fiyata satariz.tutmazsa 3.veya 5 kendi liginden alan olur zaten.Yunus acik alanda oynar onamasinada bizde yapamaz gibiheis yunusu kadroda tutup geliştirmek lazım moruhana verilen parayla da başka bişi alırdık